Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά Κικίλια οτι οικειοποιήθηκε τον σχεδιασμό Τσίπρα για το Σύστημα Υγείας και τις προσλήψεις

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά Κικίλια οτι οικειοποιήθηκε τον σχεδιασμό Τσίπρα για το Σύστημα Υγείας και τις προσλήψεις
Η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοινώνει αυτούσιο, και χωρίς καμία ντροπή, το σχεδιασμό της προηγούμενης κυβέρνησης για τις προσλήψεις
Την ενόχλησή του εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και τις προσλήψεις που ανακοίνωσε.
Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το σχέδιο για την υγεία της ΝΔ είναι ακριβώς αυτό που είχε σχεδιάσει η κυβέρνηση Τσίπρα.
«'Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας που καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "μιλάει για προσλήψεις ενώ απογύμνωσε τα νοσοκομεία" και την ίδια στιγμή ανακοινώνει αυτούσιο, και χωρίς καμία ντροπή, το σχεδιασμό της προηγούμενης κυβέρνησης για τις προσλήψεις που προτίθεται να δρομολογήσει», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Και επαναλαμβάνουμε: πριν η νέα ηγεσία βιαστεί να μας κουνήσει το δάχτυλο για όσα κάναμε και όσα δεν κάναμε την περίοδο 2015-2019, ας μας παρουσιάσει το δικό της σχέδιο για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Γιατί μέχρι τώρα, το μόνο που έχει να επιδείξει είναι διορισμοί "υμετέρων" και "αρίστων" διοικητών στα νοσοκομεία.
Μέχρι τότε, μάλλον πρέπει να τους ξαναθυμίσουμε τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έγιναν την περίοδο 2015-2019 στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και ανασύνταξης του δημόσιου συστήματος υγείας .Τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικούς πόρους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS