Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ομιλία Τσίπρα στους «πασοκογενείς» που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ – Στις 19:00 στο Caravel

Ομιλία Τσίπρα στους «πασοκογενείς» που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ – Στις 19:00 στο Caravel
Προβληματισμός και αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεύρυνση του κόμματος
Στη συγκέντρωση των στελεχών που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ από το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο ανταποκρινόμενοι «στο κάλεσμα για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης» θα μιλήσει σήμερα Δευτέρα 9/12 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Caravel.
Αυτή θα είναι και η πρώτη εκδήλωση των 120 προσωπικοτήτων που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και που αποφάσισαν να συμπορευτούν με το ΣΥΡΙΖΑ και η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να σηματοδοτήσει ότι το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ευρύτερο κεντροαριστερό και κεντρώο χώρο αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής του.
Δεδομένου ότι εκδήλωση αυτή εκτιμάται ότι θα αποτελέσει την αρχή για την περαιτέρω προσχώρηση και άλλων «πασοκογενών» στελεχών προς το ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσία του κ.Τσίπρα είναι και ένα μήνυμα προς εκείνους που διατυπώνουν ενστάσεις και ανησυχίες για τον τρόπου που πραγματοποιείται η  διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εισηγηθεί στον κ.Τσίπρα να μην δώσει το παρών στη σημερινή εκδήλωση.
Σημειώνεται πως σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του.
Στο Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο θα συμμετάσχουν τα 23 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και 12 μέλη από τους συμμάχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης