Τελευταία Νέα
Διεθνή

Β. Κορέα: Απρόσεκτος και ανυπόμονος... γέρος ο Trump - Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα

Β. Κορέα: Απρόσεκτος και ανυπόμονος... γέρος ο Trump - Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα
Η πλευρά Πιονγιάνγκ τόνισε ότι μπορεί να αλλάξει την στάση της απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρος
Ως «απρόσεκτο, ανυπόμονο και ασταθή γέρο» χαρακτήρισε τον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump, ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, Kim Yong Chol, τονίζοντας ότι η Πιονγιάνγκ δεν έχει τίποτα να χάσει από τις διαπραγματεύσεις της με την Ουάσιγκτον.
Ειδικότερα, ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος δήλωσε ότι «ο ηγέτης της χώρας Kim Jong Un μπορεί να αλλάξει τις απόψεις του απέναντι στον Donald Trump, εάν ο πρόεδρος συνεχίσει να χρησιμοποιεί ακατάλληλα και εξαιρετικά επικίνδυνα λόγια».
Παράλληλα, ο Kim Yong Chol αναφέρθηκε στο σχόλιο του Donald Trump ότι η Βόρεια Κορέα «έχει να χάσει πολλά περισσότερα» σε περίπτωση κατάρρευσης των διαπραγματεύσεων, χαρακτηρίζοντας τον Αμερικανό πρόεδρο ως έναν «ηλικιωμένο χωρίς υπομονή».
«Είναι τόσο απρόσεκτος και ασταθής, που η ώρα κατά την οποία θα τον χαρακτηρίσουμε ξανά ξεμωραμένο δεν θα αργήσει να έρθει», ανέφερε ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος, για να προσθέσει ότι «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» από τις διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η Πιονγιάνγκ έχει δώσει διορία στην Ουάσιγκτον μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου οι δύο πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης