Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα 15 της χρόνια γιορτάζει η Cardlink

tags :
Τα 15 της χρόνια γιορτάζει η Cardlink
Η Cardlink γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια.
Η Cardlink γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια.
Από την ίδρυσή της το 2004 η ανάπτυξη ήταν εκρηκτική, σημειώνει σχετική ανακοίνωση.
Ειδικότερα το 2015, που πραγματοποιήθηκε η εξαγορά της Cardlink από τον Όμιλο Quest, ξεκίνησε μια νέα πορεία επενδύσεων και ανάπτυξης, που οδήγησε την Cardlink στο σημείο να διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο POS στην ελληνική αγορά και την πλέον δυναμική πύλη διαδικτυακών πληρωμών για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.
Με την ευκαιρία των 15 χρόνων από την ίδρυση της Cardlink o Γιώργος Δρυμιώτης (φωτ.), Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση των ραγδαίων αλλαγών στη βιομηχανία πληρωμών.
Αισθάνομαι υπερηφάνεια και συγκίνηση τόσο για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως για την καταπληκτική ομάδα της Cardlink που δημιούργησε το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στην Ελλάδα!
Η υψηλού επιπέδου εμπειρία πελάτη αποτελεί κομμάτι του DNA μας και στοχεύουμε συνεχώς στη βελτίωση της καθημερινότητας των επιχειρήσεων για να μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.
Τη δουλειά τους. Το νέο μας slogan «Cardlink δουλεύει για σένα», εκφράζει απόλυτα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον προσανατολισμό μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης