Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Eurolife ERB: Τα Σαββατοκύριακα… μικροί μεγάλοι στο Μουσείο

tags :
Eurolife ERB: Τα Σαββατοκύριακα… μικροί μεγάλοι στο Μουσείο
Εργαστήρια Σαββατοκύριακου από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με την υποστήριξη του Ομίλου Eurolife ERB
Με την υποστήριξη του Ομίλου Eurolife ERB συνεχίζονται και φέτος τα “Εργαστήρια Σαββατοκύριακου” στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Μέσα από παραμύθια, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική, γονείς και παιδιά γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου.
Τα προγράμματα αυτά πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι τον Μάϊο, δημιουργώντας μαγικές εμπειρίες για παιδιά έως 12 ετών – αλλά και για τους γονείς τους!
Στο ίδιο πλαίσιο, o Όμιλος Eurolife ERB στηρίζει το φετινό “Kids’ Xmas at Cycladic”, τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
Κάθε χρόνο, το μουσείο προσκαλεί γονείς και παιδιά σε ένα Χριστουγεννιάτικο event με δράσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, με αφορμή τα χριστουγεννιάτικα έθιμα.
Φέτος, γονείς και παιδιά θα περιηγηθούν από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 στις συλλογές και σε όλους τους χώρους του Μουσείου, σε μια γιορτή με τραγούδια και χορό από την Polyphonica, εργαστήριο στην έκθεση της Lynda Benglis από τον ΝΕΟΝ,
εργαστήριο για τον μικρόκοσμο των μελισσών, στολίδια, φωτογραφίες και πολλές άλλες εκπλήξεις!
Σε όλα τα εργαστήρια και στα θεματικά events, καθώς και στις καλοκαιρινές δράσεις του Μουσείου, συμμετέχουν έμπειροι μουσειοπαιδαγωγοί και εικαστικοί που φέρνουν σε επαφή τα παιδιά με τις Συλλογές και τις εκθέσεις του Μουσείου.
Ως Στρατηγικός του Συνεργάτης, ο Όμιλος Eurolife ERB, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, συμμετέχει σε όλες τις πρωτοβουλίες που διοργανώνει το Μουσείο, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του στην πολιτιστική δραστηριότητα της χώρας. Μέσω της συνεργασίας αυτής, υποστηρίζει όλες τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Μουσείου, οι οποίες φέρνουν παιδιά, νέους και ενήλικες πιο κοντά στον πολιτισμό και την ιστορική
κληρονομιά της χώρας.
Ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους έχει ξεκινήσει στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.
Περισσότερες πληροφορίες για τα “Εργαστήρια Σαββατοκύριακου” μπορείτε να βρείτε εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης