Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βορίδης (Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Η στρατηγική μας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων με τη χρήση τεχνολογίας

tags :
Βορίδης (Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Η στρατηγική μας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων με τη χρήση τεχνολογίας
Για τη χρήση της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα, μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης
Για τη χρήση της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα, μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, κατά την τοποθέτησή του στο συνέδριο με τίτλο «Αγρότης και Τεχνολογία e-νώνονται».
«Η σχέση αγροτεχνολογίας και μια σειρά νέων υπηρεσιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, είναι η στρατηγική μας και το μέλλον μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αρμόδιος υπουργός.
Σημείωσε ότι «ένα κομμάτι της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) είναι προσανατολισμένο στην έξυπνη γεωργία» και πρόσθεσε ότι στο στρατηγικό της σχέδιο θα υπάρχει και πρόσθετη χρηματοδότηση, ύψους 10 δισ. ευρώ.
Αναφερόμενος στα έργα περιβαλλοντικής υποδομής, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως είναι προτεραιότητα, τόσο του υπουργείου όσο και του ίδιου του πρωθυπουργού.
Υπογράμμισε πως στο ΠΑΑ 2014-2020 «έχουμε ενταγμένα 31 έργα, τα οποία είναι δρομολογημένα» και επισήμανε ότι αυτός ο αριθμός μελλοντικά αναμένεται να αυξηθεί, καθώς «προτεραιότητά μας είναι πλέον οι περιβαλλοντικές υποδομές, σε συνδυασμό βέβαια με την εξοικονόμηση ενέργειας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης