Ρέθυμνο: Σύλληψη 11 ατόμων για παράνομο τυχερό παίγνιο – Τι κατασχέθηκε

Ρέθυμνο: Σύλληψη 11 ατόμων για παράνομο τυχερό παίγνιο – Τι κατασχέθηκε
Kατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου
Στη σύλληψη έντεκα ατόμων στο Ρέθυμνο για τη διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οκτώ άνδρες ηλικίας από 27 έως 73 ετών, μια 26χρονη, και δύο αλλοδαποί, ένας 32χρονος άνδρας και μια 24χρονη.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 44χρονου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει τη συμμετοχή σε οχτώ άτομα στη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου "TEXAS POKER", οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη ημεδαπή ως εργαζόμενες στο κατάστημα, συνέδραμαν στην διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.
Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στους συλληφθέντες και μέσα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, καθώς  και μία τράπουλα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS