Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος: Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι από άλλον πλανήτη - Ιδιο όνομα άλλες αξίες

Αλαβάνος: Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι από άλλον πλανήτη - Ιδιο όνομα άλλες αξίες
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να μπουν στην απόχη πολλοί ψήφοι
Έντονα επικριτικός απέναντι στον "σημερινό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι από άλλο πλανήτη" είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Αλαβάνος.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα, ο Αλέκος Αλαβάνος υποστηρίζει ότι "το σημαντικό για κάθε κόμμα δεν είναι η συλλογή προσώπων για να βγουν στην πασαρέλα, αλλά να μπορέσει να επικοινωνήσει με την κοινωνία".
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μάλιστα λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού από τη σημερινη ηγεσία του κόμματος προκειμένου "να μπουν στην απόχη πολλοί ψήφοι" όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
"Άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και άλλος την εποχή που βρισκόμουν κι εγώ εκεί. Ίδιο όνομα, ίδια πολλά από τα στελέχη, ίδια γραφεία, ίδια σημαία ναι, αλλά οι δύο εποχές προέρχονται από άλλον πολιτιστικό και πολιτικό πλανήτη" τονίζει.
Οσο για το περίφημο Σχεδιο Β, το οποίο ο ίδιος είχε εκπονήσει για την ενώτητα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Αλαβάνος υπογραμμίζει ότι "ο κύκλος του Σχεδίου Β έκλεισε. Βαθιά λυπημένοι που δεν πετύχαμε την ενότητα, αλλά εσωτερικά ικανοποιημένοι ότι επιμείναμε πεισματικά επί μια τετραετία μέχρι το παρά πέντε των εκλογών. Κι αφήνουμε αυτόν τον όμορφο στόχο στις νεότερες γενιές. Εξάλλου δεν χρειάζεται άλλη μια σφραγίδα η Αριστερά, αρκετές έχει".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης