Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακοράφα: Ο προϋπολογισμός υπακούει ακριβώς σε όσα έχουν ψηφιστεί με τα τέσσερα μνημόνια

Σακοράφα: Ο προϋπολογισμός υπακούει ακριβώς σε όσα έχουν ψηφιστεί με τα τέσσερα μνημόνια
"Η ΝΔ καυχιέται ότι προωθεί την κοινωνική ατζέντα πατώντας πάνω στα συντρίμμια που άφησε το τέταρτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε η Σ. Σακοράφα
«Ο προϋπολογισμός κάθε κυβέρνησης είναι ουσιαστικά η ταυτότητά της. Ο φετινός προϋπολογισμός, όμως, έχει μια ιδιαίτερη βεβαρημένη σημειολογία. Είναι ο δέκατος μνημονιακός προϋπολογισμός, που υπακούει ακριβώς σε όσα έχουν ψηφισθεί και με τα τέσσερα μνημόνια», τόνισε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, η Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΜέΡΑ25,  Σ. Σακοράφα.
Η ίδια ανέφερε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία υποθετικά εκφράζουν διαφορετικά κοινωνικά - και για τους παλιούς συντρόφους ταξικά - συμφέροντα, συμπεριφέρονται ως εξής : Η ΝΔ καυχιέται ότι προωθεί την κοινωνική ατζέντα πατώντας πάνω στα συντρίμμια που άφησε το τέταρτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας πείσει ότι αν δεν είχε χάσει τις εκλογές θα ήταν μια καλύτερη Νέα Δημοκρατία».
«Θα παρακαλέσω, αφενός τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να μυρηκάζουν το παραμύθι της εξόδου από τα μνημόνια και αφετέρου την κυβέρνηση να πάψει να αφηγείται το παραμύθι της εφαρμογής, δήθεν, δικής της πολιτικής», υπογράμμισε η κ. Σακοράφα , η οποία κατήγγειλε «αλλεπάλληλες εξαπατήσεις και με εφαρμογή πολιτικών σε πλήρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης