Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Τιμητική πλακέτα στον CEO της INTERAMERICAN από τη LIMRA

tags :
Τιμητική πλακέτα στον CEO της INTERAMERICAN από τη LIMRA
Αναγνώριση τιμής για την INTERAMERICAN από τη LIMRA
Η  LIMRA & LOMA  από το 2012 έχει δημιουργήσει τον  θεσμό Summit Circle, στον οποίο εντάσσονται τιμητικά οι εταιρείες μέλη της, διεθνώς, οι οποίες διατηρούν μια εποικοδομητική  συνεργασία με τον οργανισμό  για περισσότερα από 25 συνεχή χρόνια. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνεται και η INTERAMERICAN, η οποία αποτελεί μέλος της LIMRA & LOMA από το 1971.
Με αφορμή αυτή την πολυετή δημιουργική σχέση, που από το 2018 πέρασε σε νέα φάση εμπλουτισμένης συνεργασίας για την εκπαιδευτική υποστήριξη των managers του Δικτύου Πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας, ο Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, επέδωσε πρόσφατα στον Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERAMERICAN, τιμητική πλακέτα αναγνώρισης της εταιρείας ως μέλους του θεσμού Summit Circle.
Αναφερόμενος σε αυτή τη διάκριση, ο επικεφαλής της LIMRA & LOMA κ. Κυριάκου δήλωσε: «Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου προς την INTERAMERICAN για τα 48 συνεχή χρόνια που βρίσκεται μαζί μας και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ιστορικά αποτελεί το πρώτο μέλος της LIMRA στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αγαστή και διαχρονική συνεργασία θα συνεχιστεί με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Η LIMRA, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός εταιρειών μελών, υποστηρίζει τα μέλη της σε όλους τους τομείς των λειτουργιών τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την εν γένει επιτυχία στο δύσκολο έργο τους».
Εκ μέρους της INTERAMERICAN, o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καντώρος τόνισε: «Στη σύγχρονη εποχή των σημαντικών προκλήσεων για τη διαμεσολάβηση, η LIMRA λειτουργεί μεθοδικά για την προαγωγή της ιδιωτικής ασφάλισης, προσθέτοντας ιδιαίτερη αξία στον επαγγελματισμό, καθώς και νέο περιεχόμενο στο πεδίο γνώσεων των συνεργατών του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας μας. Η αγορά μας αλλάζει, αλλάζουν οι ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και οι συνεργάτες έχουν το προνόμιο να κεφαλαιοποιούν ό,τι μπορεί να τους προσφέρει η LIMRA για την επάρκειά τους στη συμβουλευτική και το management των πωλήσεων».
Η LIMRA είναι αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της στην έρευνα, με εξαιρετικές ερευνητικές μονάδες που δημιουργούν ένα πολύ δυνατό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με έμφαση στην ανθρωποκεντρική ασφαλιστική μέριμνα στους τομείς της Ζωής και της Υγείας.
Η INTERAMERICAN, από το 2018 έχει αναβαθμίσει τη συνεργασία της με τον οργανισμό, εντάσσοντας στην εταιρική Σχολή Management νέα εργαστήρια με τη συνεργασία της LIMRA, που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους managers πρακτικές γνώσεις, ανάπτυξη δεξιοτήτων και δοκιμασμένες τεχνικές για καλύτερες αποφάσεις σε όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν το Agency Management. 
Για να έχει το πρόγραμμα βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήθηκε συνδυασμός μεθόδων και τεχνικών μάθησης όπως: team building, coaching, business simulation, ασκήσεις ρόλων,  case studies, ανταλλαγή καλών πρακτικών και ατομικές και ομαδικές εργασίες. H συμβολή της LIMRA στο έργο της Σχολής Management INTERAMERICAN συμπληρώθηκε φέτος με το πρόγραμμα ανάπτυξης για υποψήφιους managers και με το coaching workshop νέων ασφαλιστικών συμβούλων.


Φωτογραφία: Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN, παραλαμβάνει την πλακέτα αναγνώρισης της εταιρείας ως συνεργάτη μέλους του θεσμού Summit Circle από τον Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης