Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

British American Tobacco Hellas: 4D περίπτερο από το glo

tags :
British American Tobacco Hellas: 4D περίπτερο από το glo
British American Tobacco Hellas: 4D περίπτερο από το glo
Η British American Tobacco Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, δημιούργησε, σε συνεργασία με το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, το πρώτο πολυμορφικό περίπτερο τιμώντας τον διαχρονικά σημαντικό ρόλο των περιπτέρων στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Πρόκειται για μια 4D, πρωτότυπη κατασκευή που σε κάθε όψη του περιπτέρου «περνάει» και μία διαφορετική χρονική στιγμή της παλαιότερης, καθώς και της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας και του ελληνικού λιανεμπορίου, φτάνοντας μέχρι σήμερα.
Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της εταιρείας να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση της παρουσίας του θερμαινόμενου προϊόντος glo σε περίπου 2.000 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε πρώτη φάση. Η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά που ο Όμιλος επέλεξε να πραγματοποιήσει επενδύσεις για τα προϊόντα Επόμενης Γενιάς συμβάλλοντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία.
«Η μικρή λιανική έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση των προηγούμενων ετών, με χιλιάδες σημεία να έχουν κλείσει τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος είναι, συνεχίζοντας να δίνουμε αξία στην ελληνική κοινωνία, να συμβάλλουμε σημαντικά στην προσπάθεια για ανάκαμψη του περιπτέρου, που είναι ένα από τα μοναδικά και διεθνώς πιο αναγνωρίσιμα σημεία του ελληνικού πολιτισμού και λιανεμπορίου», αναφέρει ο κ. Στέφανος Διανέλλος, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μαλτα και το Ισραήλ.
«Το Μουσείο της Πόλης της Αθηνών είναι υπερήφανο που αναδεικνύει την ιστορία του περιπτέρου που είναι συνυφασμένη με την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, καθώς και την σύγχρονη πλευρά του που είναι τόσο σημαντικη για το ελληνικό λιανεμπόριο. Η συνεργασία με την British American Tobacco Hellas θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την μοντέρνα πλευρά του περιπτέρου συμβάλλοντας παράλληλα στις προσπάθειες που κάνουμε για ανάδειξη του έργου του Μουσείου», ανέφερε ο Δρ. Στέφανος Καβαλλιεράκης, Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas. Με κεντρικό μήνυμα «Δίνουμε Αξία, Σχεδιάζουμε το Μέλλον», οι εργαζόμενοι στήριξαν την πρωτοβουλία, στη διάρκεια μιας ημέρας πλήρως αφιερωμένης στην κοινωνική προσφορά που συμπεριέλαβε και τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης που εκδίδει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην προσπάθεια αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων για κοινωνική επανένταξη.
Υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της «Σχεδίας», οι εργαζόμενη της British American Tobacco Hellas ενημερώθηκαν για τον upcycling (δημιουργική επαναχρησιμοποίηση) και μεταμόρφωσαν χαρτί σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με σημαντικά οφέλη για την προσπάθεια της «Σχεδίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης