Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MEGA βραβείο από την Εθνική Ασφαλιστική

tags :
MEGA βραβείο από την Εθνική Ασφαλιστική
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το 2020 εστιάζουμε για περισσότερες πρωτιές
Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε την MEGA BROKERS για την κατάκτηση της 1ης θέσης συνολικού χαρτοφυλακίου του Κλάδου Ζωής κατά το έτος 2018.
Η εταιρεία  κατάφερε να αποσπάσει το τιμητικό βραβείο το οποίο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σαρδελή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.  Κωνσταντά.
Η παραγωγή του Κλάδου Ζωής επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια μια σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών, η οποία κινείται μεσοσταθμικά με ρυθμό ανάπτυξης 12% ετησίως.
Αυτή η αυξητική τάση επιβεβαιώνεται και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ και για το δεύτερο εξάμηνο οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες.
Οι διακρίσεις της MEGA αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων, επιβραβεύουν την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας και επιβεβαιώνουν την κυρίαρχη θέση της στις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση του πελάτη/ασφαλιστή.
Ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:
«Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που επετεύχθη το 2018, μια χρονιά με καλές επιδόσεις, υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και βελτιωμένη κερδοφορία. Η πορεία αυτή οφείλεται στην ενίσχυση των πωλήσεων, στη διεύρυνση των συνεργασιών μας και στην ανάπτυξη νέων. Το 2020 συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην ενίσχυση του κύκλου εργασιών μας και στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας για ακόμη περισσότερες πρωτιές»

antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης