Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Από τον Πειραιά θα αναχωρεί για την Μεσόγειο, το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica

tags :
Από τον Πειραιά θα αναχωρεί για την Μεσόγειο, το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica
Το MSC Lirica θα προσφέρει νέες, καινοτόμες κρουαζιέρες διάρκειας 7 νυχτών από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο 2021
Η MSC Cruises θα χρησιμοποιήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021 και θα το εγκαταστήσει στο λιμάνι του Πειραιά για ολόκληρη την περίοδο.
Το MSC Lirica θα προσφέρει νέες, καινοτόμες κρουαζιέρες διάρκειας 7 νυχτών από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο 2021 οι οποίες θα αναχωρούν από τον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Μύκονο, τη Χάιφα (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρος), τη Ρόδο και το Κουσάντασι (Τουρκία) πριν επιστρέψουν στον Πειραιά.
Ο Angelo Capurro, Executive Director της MSC Cruises σχολίασε: “Από τότε που είδαμε τους πρώτους επιβάτες να επιβιβάζονται στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στην χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσ την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη συμπαράσταση της Ελληνικής αγοράς, η οποία μας βοήθησε να επεκτείνουμε το έργο μας και την επιτυχία μας.
“Η σχέση μας με τους ‘Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες αναπτύχθηκε αξιοσημείωτα και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους το καλοκαίρι του 2021 όταν το λιμάνι του Πειραιά θα παίξει σημαντικό ρόλο στις κρουαζιέρες της Ανατολικής Μεσογείου με δυνατότητα επιβίβασης για πρώτη φορά από εκεί”.
“Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε επιχειρησιακά εντάσσοντας περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο στόλο μας , είμαι πεπεισμένος ότι μελλοντικά η παρουσία μας στην Ελλάδα θα μεγαλώσει” .
To MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας δίνοντας έμφαση στην κομψότητα, την άνεση και την φιλοξενία διαθέτοντας 992 καμπίνες.
Το πλοίο διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες, με πανοραμική άποψη των εσωτερικών χώρων από το φουαγιέ και ταυτόχρονα τα παράθυρα των σαλονιών προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.
Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε σαλόνια και μπαρ, μεταξύ των οποίων το εντυπωσιακό Beverly Hills Bar ή η παραδοσιακή Αγγλική Lord Nelson Pub, οι ιδανικές επιλογές για ένα ποτό πριν την θεατρική παράσταση.
Για τις οικογένειες έχει δημιουργηθεί παιδότοπος σε συνεργασία με την LEGO και την Chicco, υπάρχουν δύο πισίνες και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών.
Ο χώρος του MSC Aurea Spa είναι ο Παράδεισος για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ενώ το θέατρο Broadway προσφέρει διασκέδαση κάθε βράδυ. Οι δύο κυρίως τραπεζαρίες, το selfservice εστιατόριο και το δημοφιλές Sushi Barδ ίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν πού θα γευματίσουν.
Η MSC Cruises σχεδιάζει να προσελκύσει στην Αθήνα επιβάτες από την Βόρεια Ευρώπη και όλο τον κόσμο με το πρόγραμμα MSC Fly&Cruise deals προκειμένου να επιβιβασθούν στα πλοία της από το λιμάνι του Πειραιά.

Η Top Kinisis Travel είναι Preferred Sales Agent τηςMSC Cruises στην Ελλάδα και στη Κύπρο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά του MSC Lirica:
Όνομα πλοίου MSC Lirica
Μεικτή χωρητικότητα 65,591 GT
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών 2,679
Αριθμός πληρώματος 721
Αριθμός καμπινών 992
Μήκος / Πλάτος / Ύψος 274.9 m / 32 m / 54 m
Μέγιστη Ταχύτητα 21.7 κόμβοι

Σχετικά με την MSCCruises
Η MSC Cruises είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο. Με κεντρικά γραφεία στην Γενεύη της Ελβετίας, η MSC Cruises αποτελεί μέρος του ιδιωτικού ομίλου MSC Group, με βάση την Ελβετία.
Ο στόλος της MSC Cruises απαρτίζεται από 17 μοντέρνακαικαινοτόμακρουαζιερόπλοια και είναι από τους πιο προηγμένους περιβαλλοντικά στην βιομηχανία. Η Εταιρεία χρησιμοποιώντας καινοτόμες περιβαλλοντικές μεθόδους τεχνολογίας προσπαθείναελαχιστοποιείτιςεπιπτώσειςστοπεριβάλλον.
Η MSC Cruises θα διαθέσει το άνευ προηγουμένου ποσό,για την βιομηχανία της κρουαζιέρας, των €11.6 δις για να αυξήσει τον στόλο της στα 25 πλοία έως το 2027. Επιπλέον, το Τμήμα Κρουαζιέρας του MSC Group θα επενδύσει το ποσό των €2 δις για τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος πολυτελείας, το οποίο θα αποτελείται από τέσσερα super-yachtsπου θα εγκαινιάζονται κάθε χρόνο από το 2023 έως το 2026.
Με δρομολόγια σε περισσότερους από 200 προορισμούς στον κόσμο, η MSC Cruises φέρνει κοντά περισσότερες από 180 εθνικότητες προσφέροντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας εμπνευσμένη από την Ευρωπαϊκή Κληρονομιά της Εταιρείας. Στα πλοία της MSC Cruises μπορεί κανείς να απολαύσει διεθνή κουζίνα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, βραβευμένα οικογενειακά προγράμματα και την πιο εκσυγχρονισμένη και φιλική προς τον επιβάτη τεχνολογία.
ΜάθετεπερισσότεραγιατιςπεριβαλλοντικέςπρακτικέςπουεφαρμόζειηMSCCruisesστο https://www.msccruises.com/sustainability.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης