Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ανακαλύψτε τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ Steam και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο

tags :
Ανακαλύψτε τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ Steam και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο
Ανακαλύψτε τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ Steam και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο
Η LG Electronics (LG) πιστή στη δέσμευσή της να καλύπτει τις πολλαπλές καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών υλοποιεί μία μοναδική προωθητική ενέργεια φέτος τα Χριστούγεννα.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά ενός πλυντηρίου πιάτων από τα καταστήματα του Κωτσόβολου οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ένα τηγάνι αντικολλητικό ενώ από τα καταστήματα Media Markt, Πλαίσιο, Δίκτυο Συνεταιρισμών, ASEPA θα λάβουν δωρεάν ένα wok αντικολλητικό.
Οι κωδικοί που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια για τα καταστήματα του Κωτσόβολου είναι οι DF415HSS, DF415HMS, DF212FP και για το υπόλοιπο δίκτυο συνεργατών λιανικής πώλησης της LG είναι οι DF212FP, DF415HMS.
Το πλυντήρια πιάτων της LG ξεχωρίζουν για τις ολοκληρωμένες λειτουργίες που διαθέτουν, οι οποίες εξασφαλίζουν μέγιστα αποτελέσματα καθαρισμού στα σκεύη.
Χάρη στην τεχνολογία TrueSteam™, τα πιάτα γίνονται ακόμα πιο αστραφτερά, καθώς ο ατμός απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των κηλίδων από το νερό έως και 30%, εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη πρόπλυσης. Παράλληλα, για άψογο καθαρισμό σε όλες τις σχάρες, ενσωματώνουν την τεχνολογία QuadWash™, με τέσσερις βραχίονες ψεκασμού πολλαπλών κατευθύνσεων, που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια των πιάτων.
Επιπλέον, προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, καθώς με το σύστημα EasyRack™ Plus με τις εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίσουν τη χωρητικότητα των πιάτων όπως επιθυμούν, ενώ μπορούν να διαμορφώσουν το ύψος της επάνω σχάρας σε τρία διαφορετικά επίπεδα, για να χωρέσουν πιο μεγάλα σκεύη.
Τα συγκεκριμένα πλυντήρια πιάτων διατίθενται σε -τρεις χρωματικές επιλογές  - ασημί, - ανοξείδωτο και μαύρο ανοξείδωτο - με αποτέλεσμα να ταιριάζουν αρμονικά στην αισθητική κάθε κουζίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης