Γεροβασίλη: Οι βουλευτές της ΝΔ να ζητήσουν συγνώμη για τις συκοφαντικές δηλώσεις κατά πολιτών

Γεροβασίλη: Οι βουλευτές της ΝΔ να ζητήσουν συγνώμη για τις συκοφαντικές δηλώσεις κατά πολιτών
Η κα. Γεροβασίλη ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να γίνουν συστάσεις σε Γ. Λοβέρδο και Μπ. Παπαδημητρίου
Να γίνουν συστάσεις στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
Όπως τόνισε η κα. Γεροβασίλη οι δύο βουλευτές της ΝΔ "να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες – για μέλη του Κοινοβουλίου- συκοφαντικές δηλώσεις τους".
Κοινοβουλευτικές πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πως οι δυο βουλευτές μέσω δημόσιων παρεμβάσεων τους συκοφάντησαν πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ όπως η διαπόμπευση πολιτών. Μια μειοψηφία που όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Μητσοτάκη αφού οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν έχουν καταδικαστεί αλλά μέσω ψεμάτων επιχειρήθηκε να εμφανιστούν ως σύννομες και επιστροφή στην «κανονικότητα» όπως δυστυχώς την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία”.
Να αποδοκιμάσει με κατηγορηματικό τρόπο τις "αποτρόπαιες δηλώσεις των βουλευτών του" είχε καλέσει νωρίτερα τον Πρωθυπουργό ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS