Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανέστειλε προσωρινά την έκδοση του Mr Bitcoin στη Γαλλία

tags :
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανέστειλε προσωρινά την έκδοση του Mr Bitcoin στη Γαλλία
Ο Alexander Vinnik βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20/12/2019 και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του Ζωή Κωνσταντοπούλου
Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μαρίας Καραμανώφ, ανεστάλη προσωρινά η απόφαση του Κωνσταντίνου Τσιάρα περί έκδοσης του Alexander Vinnik στην Γαλλία.
To Συμβούλιο της Επικρατείας ανέστειλε προσωρινά την έκδοσή του Ρώσου Alexander Vinnik («Mr Bitcoin»), στην Γαλλία, σύμφωνα με δήλωση της δικηγόρου του, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, πριν από λίγα 24ωρα αποφάσισε, ο 40χρονος Alexander Vinnik να εκδοθεί αρχικά στην Γαλλία, με δεύτερο προορισμό τις ΗΠΑ και τρίτο την Ρωσία.
Σύμφωνα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μαρίας Καραμανώφ, ανεστάλη προσωρινά η απόφαση του κ. Τσιάρα, περί έκδοσης του Alexander Vinnik στην Γαλλία και στη συνέχεια στις άλλες χώρες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει.
Ειδικότερα, η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:
«Η πρόεδρος του Δ´ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης έκδοσης του Alexander Vinnik σε Γαλλία-ΗΠΑ-Ρωσία, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει ο Alexander Vinnik στην περίπτωση έκδοσής του.
Ο Alexander Vinnik βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20/12/2019 και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση.
Έχει με το μέρος του το δίκιο, το Δίκαιο, τις διεθνείς συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας μας.
Έχει απέναντί του μηχανισμούς ικανούς να συνθλίψουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δεν υπολογίζουν ούτε το Σύνταγμα ούτε τις Διεθνείς Συμβάσεις ούτε το Δίκαιο.
Μηχανισμούς που αναμένεται τώρα να κινητοποιηθούν υπόγεια και φανερά για να ανατρέψουν τη δικαστική απόφαση.
Το ποιος τελικά θα επικρατήσει είναι κάτι που μας αφορά όλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης