Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τα πιο δημοφιλή μέρη για να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά

tags :
Τα πιο δημοφιλή μέρη για να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά
Στις τοπ ευρωπαϊκές επιλογές σκαρφάλωσε φέτος το Μιλάνο, το οποίο με τις δωρεάν παραστάσεις της Πρωτοχρονιάς, και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή βρίσκεται στην έβδομη θέση
Το Παρίσι και το Λονδίνο είναι οι δύο δημοφιλέστεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί, για τα ταξίδια της Πρωτοχρονιάς, όπως αποκάλυψε η παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Agoda.com.
Ακολουθεί η Ρώμη και η Βαρκελώνη. Στις τοπ ευρωπαϊκές επιλογές σκαρφάλωσε φέτος το Μιλάνο, το οποίο με τις δωρεάν παραστάσεις της Πρωτοχρονιάς, και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή βρίσκεται στην έβδομη θέση.
Στην Ασία-Ειρηνικό, το Τόκιο συνεχίζει να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για να υποδεχθείτε το Νέο Έτος, ενώ η Ταϊπέι κινείται στο νούμερο δύο και χτυπά την Μπανγκόκ στην τρίτη θέση.
Ωστόσο, η Ταϊλάνδη έχει τους περισσότερους προορισμούς για εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, ενώ τρεις από τις πολυσύχναστες πόλεις της βρίσκονται στην λίστα (Μπανγκόκ στο 3, Τσιάνγκ Μάι στο 7 και η Πατάγια στο 10). Η Μανίλα κάνει είσοδο στον αριθμό έξι.
Στη Βόρεια Αμερική, η πόλη του Λας Βέγκας ξεπέρασε τη Νέα Υόρκη ως προορισμό για την Πρωτοχρονιά. Εν τω μεταξύ, όπως και πέρυσι, η πόλη των αγγέλων του Λος Άντζελες παραμένει ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός. Η Χονολουλού της Χαβάης μπήκε στη λίστα για πρώτη φορά φέτος.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης