Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΒΙΚΟΣ: Δύο ακόμη βραβεία αφιερωμένα στους ανθρώπους μας

tags :
ΒΙΚΟΣ: Δύο ακόμη βραβεία αφιερωμένα στους ανθρώπους μας
Η εταιρεία απέσπασε το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας και το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
Μια ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, αυτή τη φορά στον κορυφαίο θεσμό βραβείων “Made In Greece”, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και που προάγουν την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.
Η εταιρεία – ηγέτης στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών απέσπασε το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας και το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την υπεροχή της έναντι του ανταγωνισμού αλλά και την εδραίωση της στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών.
Πρόκειται για δύο διακρίσεις μεγάλης βαρύτητας, καθώς αναδεικνύουν τη σημασία της βιομηχανικής παραγωγής στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας.
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής της εξέλιξης, έχει αποδείξει έμπρακτα πως τιμά την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, επενδύοντας συστηματικά στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του παραγωγικού εξοπλισμού της. Με κινητήριο δύναμή της την καινοτομία και την διαρκή της εξέλιξη, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ισχυροποιεί την ηγετική της θέση και επιβραβεύεται καθημερινά για την συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς από τους ίδιους τους Έλληνες καταναλωτές.
Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της εταιρείας ΒΙΚΟΣ δήλωσε μετά την απονομή των βραβείων:
«Δύο ακόμη βραβεία έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά διακρίσεων της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια.
Διακρίσεις που μας απονεμήθηκαν στον θεσμό Made In Greece και που αποτελούν για εμάς μια ακόμη τιμητική αναγνώριση της επιχειρηματικής μας παρουσίας στην πατρίδα μας.
Τα δυο αυτά βραβεία αφιερώνονται στους ανθρώπους μας, στους εργαζομένους μας, σε εκείνους που μετουσιώνουν την εταιρεία σε οικογένεια και που φροντίζουν να μην λείπουν τα προϊόντα μας από κανένα ελληνικό σπίτι, από κανένα γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.
Συνεχίζουμε μαζί σας να αναπτυσσόμαστε, να εξελισσόμαστε, να αγαπάμε ακόμα περισσότερο αυτό που κάνουμε.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές».

Φωτογραφία: O Αντρέας Φερνές, S/M Sales Manager της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., παραλαμβάνει το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης