Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ηράκλειο: Συλλήψεις 13 ατόμων για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια – Τι κατασχέθηκε

Ηράκλειο: Συλλήψεις 13 ατόμων για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια – Τι κατασχέθηκε
Kατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 7.470 ευρώ
Στη σύλληψη 13 συνολικά ατόμων επειδή συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται σε όλο το νησί για την καταπολέμηση της παράνομης διενέργειας των τυχερών παιγνιδιών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου 11ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 58 ετών, οι οποίο έπαιζαν ζάρια σε κατάστημα , μεταξύ των οποίων ο 44χρόνος ιδιοκτήτης.
Μεταξύ των συλληφθέντων, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι και ένας 49χρονος,  στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή ειδοποίησης.
Σε έρευνα που διεξήχθη στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ύψους 7.470 ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, ένα  βαλιτσάκι που περιείχε 190 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, 26 τράπουλες, αλλά  και 2 ζευγάρια κύβοι-ζάρια.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης