Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ

Καβάλα: Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για τον 64χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων
Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ από το υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.
Πρόκειται για τον 64χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, ο οποίος χθες (27/12) το απόγευμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν από τα Χριστούγεννα και  μεταφέρθηκε στις φυλακές Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι ο 64χρονος άντρας ανήμερα τα Χριστούγεννα και ενώ κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ετοιμάζονταν να μεταφερθεί στις φυλακές Θεσσαλονίκης, ένιωσε δυσφορία και πόνους στο στήθος και διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εισήχθη στην καρδιολογική κλινική για εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, έχει ιστορικό με την καρδιά του.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο φυλάσσονταν φρουρούμενος από αστυνομικούς.
Σε ό,τι αφορά τους άλλους δυο κατηγορούμενους που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής και ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης