Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη - Τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη - Τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο
"Ας αφήσει τα μεγάλα λόγια ότι δήθεν θα τσακίσει την τρομοκρατία , γιατί γελάνε και οι "μπαχαλάκηδες" και τα μικρά παιδιά", αναφέρει η Ελληνική Λύση
«Ο κ. Μητσοτάκης δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη», τονίζει η Ελληνική Λύση αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Όπως εξηγεί η Ελληνική Λύση, «δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη!
Πρώτον, η διαφορά μας με την Τουρκία είναι η ΑΟΖ, θέμα το οποίο δεν "συζητιέται"! Δεύτερον, δεν έχει το δικαίωμα χωρίς ενημέρωση του Ελληνικού λαού και των αρχηγών των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων να συζητάει ένα Εθνικό θέμα με "δεσμεύσεις τύπου Πρεσπών" και τρίτον το Σύνταγμα προβλέπει εκλογές για τα Εθνικά Θέματα και καλό είναι να μην το παραβιάσει άλλη μία φορά και αυτός».
Ακόμη, σε ξεχωριστή της ανακοίνωση η Ελληνική Λύση αναφορικά με τα όσα είπε στη συνέντευξή του  ο πρωθυπουργός για το θέμα της ασφάλειας και την πάταξη της ανομίας, επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει για ακόμα μία φορά την πραγματική τρομοκρατία με τους "μπαχαλάκηδες"!
Να του εξηγήσουμε λοιπόν, ότι πέρασαν έξι μήνες από τότε που ανέλαβε την εξουσία και ακόμα τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο, ενώ ακόμα υπάρχουν τουλάχιστον 60 καταλήψεις!».
 «Όταν αυτά τα θέματα δεν μπορεί να τα "τελειώσει", ας αφήσει τα μεγάλα λόγια ότι δήθεν θα τσακίσει την τρομοκρατία , γιατί γελάνε και οι "μπαχαλάκηδες" και τα μικρά παιδιά», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης