ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει άδικες διακρίσεις κατά της ΕΛΑΣ και στα επιδόματα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει άδικες διακρίσεις κατά της ΕΛΑΣ και στα επιδόματα
Οφείλει να δώσει άμεσα το επίδομα των 120 ευρώ στα Σώματα Ασφαλείας αναφέρουν Ευκ.Τσακαλώτος και Γ. Ραγκούσης
Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γ. Ραγκούσης κατηγορώντας την ότι κάνει άδικες διακρίσεις εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία για την παραγωγή επικοινωνιακού θεάματος αντί πραγματικής ασφάλειας προς τους πολίτες, τώρα κάνει άδικες διακρίσεις εναντίον της και στα επιδόματα.
Όπως στέρησε το κοινωνικό μέρισμα από εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη, με τον ίδιο τρόπο - και παρά τα όσα ορίζει το ενιαίο μισθολόγιο για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας - απέκλεισε τις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας από το επίδομα, που σωστά έλαβαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τη μορφή οδοιπορικών.
Υπογραμμίζουμε, μάλιστα, πως το κόστος του επιδόματος αυτού θα ήταν πιθανότατα μικρότερο από την προκλητική αύξηση των δαπανών για τα γραφεία Υπουργού και λοιπής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Οι δαπάνες για τα γραφεία τους, από 2,7 εκ. το 2019, ανήλθαν σε 7,8 εκ. στον προϋπολογισμό του 2020, αυξημένες κατά 5,1 εκ.!
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταφέρνει να αποδεικνύει πως είναι άδικη και ανάλγητη ακόμη και εκεί που κανείς δεν θα το περίμενε.
Οφείλει να δώσει άμεσα το επίδομα των 120€ στα Σώματα Ασφαλείας, στην Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή» αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS