Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι νέες σκούπες LG CordZero με τεχνολογία Power Drive Mop κάνουν το καθάρισμα εύκολο και αψεγάδιαστο

tags :
Οι νέες σκούπες LG CordZero με τεχνολογία Power Drive Mop κάνουν το καθάρισμα εύκολο και αψεγάδιαστο
Η LG παρουσιάζει λύσεις καθαρισμού εξαιρετικής απόδοσης και ευκολίας για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας στην CES 2020
Η LG Electronics (LG) αυξάνει τον πήχη στην CES 2020 με τις λύσεις καθαρισμού χωρίς καλώδια που διαθέτουν νέες δυνατότητες σφουγγαρίσματος.
Η σκούπα LG CordZero ThinQ A9 Stick Vacuum προσφέρει αποτελεσματικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα από μια μόνο συσκευή τύπου stick (ράβδος), ενώ το νέο CordZero ThinQ Robotic Mop συνδυάζει τη ρομποτική της LG και την τεχνογνωσία της στις οικιακές συσκευές, σε ένα προϊόν μικρού μεγέθους που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού.
Η τεχνολογία Power Drive Mop της LG μετατρέπει το CordZero ThinQ A9 και το CordZero ThinQ Robotic Mop σε τέλεια εργαλεία για άψογη καθαριότητα των δαπέδων.
Χάρη σε ένα προηγμένο αυτόματο σύστημα παροχής νερού, οι δύο σφουγγαρίστρες που περιστρέφονται γρήγορα, έχουν πάντα τη σωστή ποσότητα νερού για το καθάρισμα χωρίς να αφήνουν πίσω τους νερά.
Για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα προϊόντα σε διαφορετικούς τύπους δαπέδων και καθαρισμού, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να αυξήσουν, να μειώσουν ή να διακόψουν πλήρως τη ροή του νερού.

LG CordZero ThinQ A9 με Power Drive Mop
Με τα εναλλασσόμενα ακροφύσια, το LG CordZero ThinQ A9 γίνεται εύκολα από σκούπα σφουγγαρίστρα και αντίστροφα. Το ακροφύσιο Power Drive αφαιρεί τη σκόνη από τα χαλιά και τα σκληρά δάπεδα μέσω δυνατής αναρρόφησης χάρη στο Smart Inverter Motor™ της LG.
Ο ίδιος κινητήρας προσφέρει εξαιρετικό σκούπισμα όταν χρησιμοποιείται με το εξάρτημα Power Drive Mop.
Τα χειριστήρια μιας αφής, οι δύο μπαταρίες που αλλάζονται γρήγορα και τα αφαιρούμενα φίλτρα που μπορούν να πλυθούν αυξάνουν την αποτελεσματικότητα αυτής της συσκευής διπλής λειτουργίας.
Η βάση φόρτισης πολλαπλών τύπων που περιλαμβάνεται προσφέρει άνετη επαναφόρτιση και χώρο αποθήκευσης τόσο για τη σκούπα όσο και για τα αξεσουάρ.
Οι χρήστες του CordZero ThinQ A9 μπορούν απλά να αγοράσουν τον εξοπλισμό αναβάθμισης Power Drive Mop ξεχωριστά, ο οποίος περιλαμβάνει το ακροφύσιο και τις σφουγγαρίστρες.

LG CordZero ThinQ Robotic Mop
Το LG CordZero ThinQ Robotic Mop πάει τον αυτόματο καθαρισμό δαπέδων σε άλλο επίπεδο με τις σφουγγαρίστρες διπλής περιστροφής ενισχυμένες με την τεχνολογία Dual Eye™.
Με τη μπροστινή κάμερα Dual Eye, το CordZero ThinQ Robotic Mop μπορεί να ανιχνεύσει και να αναγνωρίσει με ακρίβεια το περιβάλλον του αποφεύγοντας τη σύγκρουση με έπιπλα και κατοικίδια ζώα.
Ενεργοποιώντας το My Zone μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, οι χρήστες μπορούν να προσδιορίσουν ποιες συγκεκριμένες περιοχές του σπιτιού θέλουν να καθαρίσουν.
Οι χρήστες που έχουν και τη σκούπα robot CordZero ThinQ R9 μπορούν να συνδέσουν τις δύο μονάδες μέσω Wi-Fi για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο οικιακού καθαρισμού που θα ζηλεύουν οι γείτονες.
Μόλις το R9 ολοκληρώσει το σκούπισμα, ειδοποιεί το CordZero ThinQ Robotic Mop σχετικά με τις περιοχές του σπιτιού που απαιτούν σφουγγάρισμα.
«Με όλο και περισσότερους καταναλωτές σήμερα να επιλέγουν σκληρά δάπεδα, ήταν αναμενόμενο ότι μόνο οι σκούπες δεν θα τους ικανοποιούσαν όλους», δήλωσε ο Dan Song, Πρόεδρος της LG Home Appliance & Air Solution Company.
«Με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας μας και την εις βάθος κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, αναπτύξαμε τα προϊόντα CordZero ThinQ για να αντιμετωπίσουμε τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού».
Τα LG CordZero ThinQ A9 και CordZero ThinQ Robotic Mop θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση CES 2020 από τις 7-10 Ιανουαρίου στο περίπτερο της LG #11100 στην κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Λας Βέγκας.
Όλες οι ανακοινώσεις της LG για τη CES θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGCES2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης