Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Ας πάψει ο Μητσοτάκης τις κρίσιμες αυτές ώρες τα παιχνίδια με τους θεσμούς

Χαρίτσης: Ας πάψει ο Μητσοτάκης τις κρίσιμες αυτές ώρες τα παιχνίδια με τους θεσμούς
«Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε επίσπευση της επανεκλογής Παυλόπουλου με ευρεία πλειοψηφία και στη συνέχεια σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία», τονίζει ο κ. Χαρίτσης
«Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο "Βήμα της Κυριακής" φανερώνει την αμηχανία που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλ. Χαρίτσης, απαντώντας  στον Στ. Πέτσα.
Ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει πως «ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά απλή ενημέρωση αλλά εθνική υπευθυνότητα από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία, χειρίζεται την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους καλλιστείων».
«Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε επίσπευση της επανεκλογής Παυλόπουλου με ευρεία πλειοψηφία και στη συνέχεια σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία», τονίζει ο κ. Χαρίτσης και καταλήγει λέγοντας πως «αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ως "χθες" με το οποίο είναι "κολλημένος" ο Αλέξης Τσίπρας, να αναλάβει την ευθύνη και να ενημερώσει τους πολίτες για τη θέση του και να κριθεί για αυτή. Αλλά, επιτέλους, τις κρίσιμες αυτές ώρες, ας πάψει τα παιχνίδια με τους θεσμούς».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης