ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία της έρευνας για το Κουκάκι εκθέτουν Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη

ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία της έρευνας για το Κουκάκι εκθέτουν Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη
Τα ψεύδη περί δήθεν συμμετοχής των υιών του κ. Ινδαρέ στη συγκεκριμένη κατάληψη κατέρρευσαν με πάταγο
"Κατέρρευσαν με πάταγο τα ψεύδη περί συμμετοχής των υιών του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, στην κατάληψη στο Κουκάκι" δηλώνει σε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Χαρίτσης υπογραμμίζοντας ότι "τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών εκθέτουν πλήρως τον υπ. Προστασίας του Πολίτη και τον πρωθυπουργό".
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή αναφέρεται στην έρευνα κατά την οποία δεν βρέθηκε DNA των υιών Ινδαρέ, στο υπό κατάληψη σπίτι που εκκενώθηκε.
 «Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εκθέτουν πλήρως και ανεπανόρθωτα τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Και την ίδια στιγμή, εκθέτουν και την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου υπουργού, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις μαρτυρίες των θυμάτων της αστυνομικής επίθεσης και των περίοικων.
Τα ψεύδη περί δήθεν συμμετοχής των υιών του κ. Ινδαρέ στη συγκεκριμένη κατάληψη, που διέσπειρε το γραφείο τύπου του υπουργού με επίσημα δελτία τύπου προκειμένου να δικαιολογήσει τις αθλιότητες των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο σπίτι του σκηνοθέτη, κατέρρευσαν με πάταγο.
Η έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας δεν εντόπισε DNA των υιών του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ στον χώρο της κατάληψης.
Τόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι στηρίζει πλήρως τον υπουργό του, είναι πλέον υποχρεωμένοι να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Οφείλουν να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη για τον εξευτελισμό ανυποψίαστων ανθρώπων και για την καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS