Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τριήμερη επίσκεψη Κουτσούμπα στο Λονδίνο – Αναλυτικά το πρόγραμμα του γ.γ. του ΚΚΕ

Τριήμερη επίσκεψη Κουτσούμπα στο Λονδίνο – Αναλυτικά το πρόγραμμα του γ.γ. του ΚΚΕ
Σήμερα 10/1 ο γ.γ. του ΚΚΕ θα επισκεφθεί σειρά μουσείων
Τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει από σήμερα Παρασκευή 10/1 ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος και για αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα των επαφών του στις ΗΠΑ.
Η συνάντηση τους έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 13/1.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ο κ.Κουτσούμπας θα επισκεφθεί σήμερα τη Βιβλιοθήκη Καρλ Μάρξ και κατόπιν το μνημείο για τους νεκρούς Σοβιετικούς στρατιώτες στον Β΄ Π.Π, Soviet War Memorial.  
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το μουσείο Μοντέρνας τέχνης, Tate, όπου εκτίθεται ο πίνακας του Πίτερ ντε Φραντσία «Η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη» και στις 17:00 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Βρετανικό Μουσείο.
Αύριο Σάββατο 11/1 ο κ.Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση της Τ.Ο. Δυτικής Ευρώπης με θέμα: «Επιστήμη, έρευνα και τεχνολογία στην υπηρεσία του καπιταλιστικού κέρδους ή των κοινωνικών αναγκών;» και στη συνέχει θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της Τ.Ο. Δυτικής Ευρώπης, στην αίθουσα της Κυπριακής Παροικίας.
Την Κυριακή 12/1 στις 10:00 το πρωί θα επισκεφθεί τον τάφο του Καρλ Μαρξ και θα καταθέσει στεφάνι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης