Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Περισσότερα χρήματα για ταξίδια θα διατεθούν το 2020

tags :
Περισσότερα χρήματα για ταξίδια θα διατεθούν το 2020
Οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν να δαπανήσουν περισσότερα ή σημαντικά περισσότερα χρήματα για τα ταξίδια το 2020
Aισιοδοξία επικρατεί μεταξύ των ταξιδιωτικών συμβούλων του Travel Leaders Group όσον αφορά στην ταξιδιωτική τους δραστηριότητα, η οποία παραμένει υψηλή στο 81%, σύμφωνα έρευνα του για τις ταξιδιωτικές τάσεις.
- Οι περισσότεροι πελάτες κάνουν κράτηση για ταξίδια έξι έως επτά ημερών (43%).
- Ακολουθούν τα ταξίδια οκτώ έως 10 ημερών (27%) και ταξίδια τεσσάρων έως πέντε ημερών (15%).
- Οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν να δαπανήσουν περισσότερα ή σημαντικά περισσότερα χρήματα για τα ταξίδια το 2020 (57%).
- Η πλειοψηφία των συμβούλων (54%) δήλωσε ότι οι πελάτες έχουν επίσης εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη χρησιμοποίηση των ανταμοιβών πιστωτικών καρτών για την πληρωμή του συνόλου ή μέρους του ταξιδιού τους.

Σε άνοδο οι κρουαζιέρες



Η κρουαζιέρα αποδείχθηκε μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές ταξιδιού. Σε πρώτη προτίμηση έρχονται οι κρουαζιέρες στην Αλάσκα. Ακολουθούν οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική και τον κόλπο του Μεξικού. Στην τέταρτη θέση έρχονται οι κρουαζιέρες σε ποταμούς της Ευρώπης. Την πέμπτη θέση καταλαμβάνουν οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο.
Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, περισσότεροι από τους μισούς (56%) ταξιδιωτικούς συμβούλους προβλέπουν αύξηση στις κρατήσεις κρουαζιέρας ποταμών πολυτελείας το 2020.
Η έρευνα του Travel Leaders Group για τις ταξιδιωτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε το τέταρτο τρίμηνο του 2019 με συμμετοχή περισσότερων από 400 ταξιδιωτικών συμβούλων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης