Ελεγχόμενες πιέσεις σε τράπεζες και ΧΑ -0,26% στις 923 μον. κρίσιμη ζώνη οι 930-950 μον. – Μείωση short σε Eurobank και Εθνική

Ελεγχόμενες πιέσεις σε τράπεζες και ΧΑ -0,26% στις 923 μον. κρίσιμη ζώνη οι 930-950 μον. – Μείωση short σε Eurobank και Εθνική
Με στηρίξεις από τη δεικτοβαρή Coca Cola +2%, o Γενικός Δείκτης κράτησε τις 920 μονάδες
(upd16)Ήπια πτωτικά έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, στις 923 μονάδες με ελεγχόμενες πιέσεις στις τράπεζες, ειδικότερα τις απώλειες -1% της Alpha Bank, ενώ τα κέρδη της δεικτοβαρούς Coca Cola +1,95% κράτησαν την αγορά πάνω από τις 920 μονάδες. 
Οι 930 με 950 μονάδες είναι κρίσιμες τεχνικά καθώς η διάσπαση τους θα απαιτήσει αξιόλογους τζίρους.
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των επενδυτών αναφορικά  με τις γεωπολιτικές εντάσεις στη Μ. Ανατολή οι οποίες έχουν μειωθεί προ το παρόν, αναμένοντας και τις εξελίξεις για το εμπόριο την προσεχή εβδομάδα.
Το ενδιαφέρον των ελλήνων επενδυτών είναι στραμμένο και στα ελληνοτουρκικά όπου επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα την επενδυτική ψυχολογία.

Στις διεθνείς αγορές, μετά τα τελευταία ρεκόρ της Wall Street, καταγράφονται ήπιες ανοδικές τάσεις, με τον Dax στη Γερμανία +0,25% και τον Dow Jones στο +0,05%. 
Ειδικότερα στις τράπεζες, εκτός τις απώλειες -1,06% της Alpha Bank - με χαμηλό ημέρας -2,22% - πτωτικά έκλεισε η Εθνική -0,73%, με οριακή πτώση η Eurobank -0,11% ενώ με κέρδη +0,88% έκλεισε τελικά η Πειραιώς η οποία ήταν και η μοναδική τράπεζα που διατήρησε το θετικό πρόσημο σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Εν τω μεταξύ σε μείωση των short θέσεων σε Eurobank και Εθνική προχώρησαν τα funds Lansdowne, Oceanwood, Marshall.
Ειδικότερα, το Lansdowne  μείωσε την short θέση του στην Eurobank σε 0,98% από 1,02% προηγουμένως και το Oceanwood μείωσε την θέση του στην Εθνική σε 1,44% από 1,61% προηγουμένως.
Παράλληλα, το Marshall , μείωσε τη θέση του κάτω από το όριο της υποχρέωσης δημοσιοποίησης του 0,50%, από 0,56%, που κατείχε στην Εθνική.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου έως τις 15 Ιανουαρίου καθώς ο Κινέζος Αντιπρόεδρος Liu He, θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υπογράψει την πρώτη φάση της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ.
Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του δικτύου του ABC,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump  τόνισε χαρακτηριστικά  ότι «Θα υπογράψουμε [τη συμφωνία] τη 15η Ιανουαρίου — νομίζω θα είναι την 15η Ιανουαρίου, ή λίγο καιρό μετά, αλλά νομίζω τη 15η Ιανουαρίου — μια μεγάλη συμφωνία με την Κίνα»
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις του Κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα των επαφών του στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα με στόχο τη διαμόρφωση εθνικού μετώπου αλλά και τον εκλογικό νόμο.
Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις, εξέφρασε ο Α. Τσίπρας ζητώντας την αναστολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις αμερικανικές βάσεις ενώ η Φ. Γεννηματά ζήτησε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Αναφορικά με την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορεί η Ελλάδα να μην κέρδισε πολλά αλλά σίγουρα δεν έχασε καθώς οι ΗΠΑ αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως φίλια δύναμη.
Μάλιστα η παρέμβαση των ΗΠΑ να συμβάλλουν στην εκτόνωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος σίγουρα είναι θετική εξέλιξη και πιστώνεται στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.
Βελτίωση καταγράφεται στην αγορά ομολόγων με το 10ετές ελληνικό ομόλογο στο 1,36% και το ιταλικό 10ετές στο 1,32% με το μεταξύ τους spread στις 4 μονάδες βάσης.  
Σταθεροποίηση καταγράφεται στο ελληνικό CDS στις 116 μονάδες βάσης ενώ το CDS της Αργεντινής έχει βελτιωθεί στις 4167 μονάδες βάσης από 4435 μονάδες βάσης

Η πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς στην σημερινή συνεδρίαση

Με οριακές μεταβολές ξεκίνησε η χρηματιστηριακή αγορά με τον Τραπεζικό Δείκτη στο +0,10%  και τον Γενικό Δείκτη +0,06%.
Λίγο μετά τις 15:00 με πιέσεις στις τράπεζες, ειδικότερα στην Alpha Bank  αλλά και στην πλειονότητα των μη τραπεζικών μετοχών του FTSE 25, ο Τραπεζικός Δείκτης κατέγραψε το χαμηλό της ημέρας -1,26% και ο Γενικός Δείκτης στο -0,45%
Ο Γενικός Δείκτης στο ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε με πτώση -0,26% στις 923 μονάδες έχοντας υψηλό στις 929,71 μονάδες και χαμηλό στις 921,85 μονάδες.
Ο τζίρος και ο όγκος συναλλαγών σε μέτρια επίπεδα και ήταν μοιρασμένος στις τράπεζες και στα μη τραπεζικά blue chips.
Αναλυτικότερα, η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 66,7 εκατ. ευρώ, ο όγκος 23,3 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 12,5 εκατ. διακινήθηκαν στις τράπεζες.
Προσυμφωνημένες συναλλαγές αξίας 3,98 εκατ. ευρώ και όγκου1,3 εκατ. τεμαχίων πραγματοποιήθηκαν στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ειδικότερα, η Eurobank διακίνησε 936 χιλ. τεμάχια αξίας 817 χιλ. ευρώ και η Alpha Bank 223 χιλ. τεμάχια αξίας 414 χιλ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ 50 χιλ. τεμάχια αξίας 615 χιλ. ευρώ, η Lamda 37 χιλ. τεμάχια αξάις 319 χιλ. ευρώ και η Jumbo 99 χιλ. τεμάχια αξίας 1,82 εκατ. ευρώ.

Tα τεχνικά σημεία

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 923 μονάδες, με πρώτη στήριξη τις 910 μονάδες  και ακολουθούν οι 900 και οι 880 μονάδες.
Στην πρώτη αντίσταση βρίσκονται οι τις 930- 940 μονάδες και ακολουθούν οι 950 μονάδες.
Ο Τραπεζικός Δείκτης έκλεισε στις 858 μονάδες, με πρώτη στήριξη τις 850 μονάδες και με επόμενη τις 830 μονάδες.
Στην πρώτη αντίσταση βρίσκονται οι 880-890 μονάδες και ακολουθούν οι 900 και οι 920 μονάδες.

Τραπεζικά νέα

Έως τις 24 Ιανουαρίου 2020 η EBA η Ανεξάρτητη Τραπεζική Αρχή και η ΕΚΤ θα ανακοινώσουν ότι δεν απαιτούνται πρόσθετες εγγυήσεις σε μετρητά για τις παρεχόμενες εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για τον Ηρακλή.
Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδος όταν δημιούργησε τον Ηρακλή με στόχο να βοηθήσει τις τράπεζες να αντιμετωπίσουν τα NPEs τα προβληματικά ανοίγματα είναι ότι δεν διαθέτει επενδυτική βαθμίδα.
Έτσι η EBA ακολουθώντας τις πάγιες οδηγίες τόνιζε ότι μια χώρα χωρίς επενδυτική βαθμίδα θα πρέπει να καταβάλλει πρόσθετες εγγυήσεις σε μετρητά.
Το ελληνικό δημόσιο σε επιστολή που έχει στείλει – όπως έχει αναφέρει το bankingnews – αναφέρει ότι δεν μπορεί να ζητείται από ένα κράτος να καταβάλλει πρόσθετες εγγυήσεις για τις εγγυήσεις του, δεν μπορεί να υπάρχει διπλή εγγύηση και αυτό το επιχείρημα είναι ορθό.
Να σημειωθεί ότι εάν η Ελλάδα καταβάλλει πρόσθετη εγγύηση θα είναι σαν να αναγνωρίζει η ΕΚΤ και όλοι οι θεσμοί ότι η Ελλάδα δεν είναι αξιόπιστη χώρα.
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές τόσο η EBA, όσο και η ΕΚΤ υποστηρίζουν μέσω μιας διασταλτικής ερμηνείας ότι η εγγύηση ενός κράτους είναι εκ των πραγμάτων σημαίνουσας βαρύτητας.
Και ενώ οι κανονισμοί αναφέρουν ότι απαιτούνται πρόσθετες εγγυήσεις, το ελληνικό κράτος δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει πρόσθετες εγγυήσεις γιατί αναγνωρίζεται ότι μια κρατική εγγύηση έχει μοναδικότητα.

 Η επικαιρότητα

Παραμένει το θρίλερ σχετικά με το τι συνέβη με τη μοιραία πτήση PS752 του ουκρανικού Boeing 737 - 800, το οποίο συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωση του από το διεθνές αεροδρόμιο της Τεχεράνης τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 8/1, παρασύροντας στο θάνατο τους 176 επιβαίνοντες σε αυτό.
Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Πηγές από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως ιρανικός πύραυλος κατέρριψε το αεροπλάνο, εκδοχή που αρνείται κατηγορηματικά η Τεχεράνη, η οποία εξακολουθεί να κάνει λόγο για μηχανική βλάβη στον κινητήρα του αεροσκάφους.
Από την άλλη, ο  πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε ότι η φονική συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στο Ιράν ενδέχεται να οφείλεται σε σφάλμα, προσθέτοντας ότι έχει ένα φοβερό αίσθημα σχετικά με το αεροπλάνο που κατέπεσε, χωρίς, εντούτοις, να παρουσιάζει κάποια απόδειξη.
Το θέμα της εξόντωσης του Soleimani και οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις κατά των αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ κυριάρχησαν στην προεκλογική ομιλία του Trump στο Οχάιο ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2020.
Ο Trump υπερασπίστηκε της απόφασης του και απέρριψε τις επικρίσεις στελεχών των Δημοκρατικών, που θεωρούν πως έκανε υπέρβαση εξουσίας και οδήγησε τις ΗΠΑ στα πρόθυρα νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή όταν διέταξε το πλήγμα.
Ο Trump κατηγόρησε τον Soleimani πως ενορχήστρωσε τα βίαια επεισόδια στη διαδήλωση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ενώ χαρακτήρισε τον Ιρανό υποστράτηγο,  πολύ κακό τύπο και αιμοδιψή τρομοκράτη και πως με την εξόντωση του οι ΗΠΑ απέδωσαν Δικαιοσύνη.

Ήπια άνοδος στις ασιατικές αγορές

Ήπια ανοδικά έκλεισαν σήμερα Παρασκευή (10/1) οι περισσότερες αγορές της Ασίας, δεχόμενες ώθηση από τα νέα ιστορικά υψηλά που σημειώθηκαν στη Wall Street, στον απόηχο της αποκλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.
Ειδικότερα, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε στο +0,47%, ο δείκτης Shanghai στην Κίνα έκλεισε στο -0,08% στις 3092,29 μονάδες, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ έκλεισε στο +0,27% στις 28638,20 μονάδες

Ήπια ανοδικά  τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
 
Ήπια άνοδος καταγράφεται σήμερα Παρασκευή 10/1 στις ευρωαγορές, καθώς οι επενδυτές παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις που αφορούν τόσο τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή όσο και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα.
Στον τομέα των μακροοικονομικών στοιχείων, η Στατιστική Υπηρεσία της Γαλλίας δημοσίευσε νωρίτερα τα στοιχεία που αφορούν τη βιομηχανική παραγωγή της χώρας για τον Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα οποία καταγράφηκε άνοδος της τάξεως του +0,3% σε μηνιαία βάση, έναντι αύξησης +0,5% τον Οκτώβριο.
Ειδικότερα, ο Dax στην Γερμανία κινείται ανοδικά στο +0,25%, ο CAC στο Παρίσι στο +0,10%, ο FTSE MIB στο Μιλάνο στο +0,35%, ο IBEX 35 στην Ισπανία στο +0,25% και ο FTSE 100 στο Λονδίνο με οριακά κέρδη +0,10%
Στην Wall Street, o Dow κινείται στο +0,06%, ο S&P στο +0,15%, ο Nasdaq στο +0,28% ενώ απώλειες -0,40% καταγράφει το ETF GREC (10,05 δολ.)

Μεικτά πρόσημα στις τράπεζες με μέτριες συναλλαγές - Ξεχώρισε οριακά η Πειραιώς

Με μεικτές τάσεις έκλεισαν οι τραπεζικές μετοχές με μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα.
Ήπια ανοδικά έκλεισε η Πειραιώς, ενώ πιέσεις ασκήθηκαν στη δεικτοβαρή Alpha Bank .
Ο κλάδος χρηματιστηριακά προσέγγισε τις τιμές των ΑΜΚ του 2015 που οριοθετούνται ισχυρές αντιστάσεις.
Η Εθνική έκλεισε στα 2,8510 ευρώ με πτώση -0,73% με όγκο 1,65 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,61 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Εθνικής σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,008 ευρώ προ RS ή 0,12 ευρώ μετά reverse split (στις 15 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,0066 προ RS ή 0,099 μετά reverse split
Με το νέο reverse split στις 10 παλαιές 1 νέα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,20 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 0,99 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό κλείσιμο της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στις 21/01/2019 στα 0,92 ευρώ με ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα 0,90 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου των 2,5 δισ. ευρώ στα 2,20 ευρώ, σε σχέση με τα 4,29 ευρώ της αύξησης του 2013 ενώ η ΑΜΚ του 2015 υλοποιήθηκε στα 0,02 ευρώ προ RS ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Εθνικής που ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 6,823 ευρώ είχε τελευταία τιμή 0,0010 ευρώ και τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης οριστικά.
Η Alpha Βank έκλεισε στα 1,87 ευρώ με πτώση -1,06% με όγκο 2,6 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 2,89 δισεκ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Alpha Βank είναι στα 1,16 ευρώ ή προ RS στα 0,0232 ευρώ και σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016(στις 50 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό στο 0,01898 προ RS ή 0,949 μετά reverse split
Ας σημειωθεί ότι το νέο χαμηλό ιστορικό κλείσιμο της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε στις 01/02/2019 στα 0,87 ευρώ και με ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα 0,8410 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 0,44 ευρώ και του 2014 στα 0,65 ευρώ ενώ η τιμή της ΑΜΚ του 2015 ήταν στα 0,04 ευρώ προ reverse split ή 2 ευρώ μετά το reverse split.
Το warrant της Alpha Βank που ξεκίνησε με πρώτη τιμή εκκίνησης τα 1,45 ευρώ βρέθηκε στα 0,0010 ευρώ όπου και σταμάτησε πλέον να διαπραγματεύεται.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 3,2060 ευρώ με άνοδο +0,88% με όγκο 1,24 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 1,40 δισ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι ιστορικό χαμηλό της Πειραιώς σημειώθηκε 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,0008 ευρώ προ RS ή 0,081 ευρώ μετά reverse split ( στις 100 παλαιές 1 νέα) ενώ το ενδοσυνεδριακό χαμηλό ήταν 0,00067 προ RS ή 0,067 ευρώ μετά RS.
Με το νέο reverse split στις 20 παλαιές 1 νέα δωρεάν τον Ιούλιο 2017 το ιστορικό χαμηλό κλείσιμο προσαρμόστηκε στα 1,62 ευρώ ενώ το ενδοσυνεδριακό στα 1,34 ευρώ.
Ας σημειωθεί ότι το νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο της Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στις 01/02/2019 στα 0,57 ευρώ και με ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα 0,5520 ευρώ.
Η τιμή της αύξησης κεφαλαίου του 2013 ήταν 1,71 ευρώ και του 2014 στα 1,70 ευρώ και η ΑΜΚ του 2015 στα 0,003 ευρώ προ reverse split ή 0,30 ευρώ μετά RS.
Το warrant της Πειραιώς που είχε αρχική τιμή εκκίνησης όταν πρωτοξεκίνησε τα 0,8990 ευρώ σταμάτησε να διαπραγματεύεται και είχε τελευταία τιμή στα 0,0010 ευρώ.
Η Eurobank έκλεισε στα 0,87 ευρώ, με πτώση -0,11% με όγκο 6,7 εκατ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 3,23 δισ. ευρώ.
Το ιστορικό ενδοσυνεδριακό χαμηλό στην Eurobank σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 στα 0,002410 ευρώ προ RS ή 0,2410 ευρώ μετά RS (στις 100 παλαιές 1 νέα).
Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται στα 1,3140 ευρώ, με άνοδο +0,46% και με κεφαλαιοποίηση 586 εκατ. ευρώ.
Από τις 10 Ιανουαρίου του 2017 η μετοχή της Κύπρου έχει διαγραφεί από το ελληνικό χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται σε Κύπρο και Λονδίνο
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,3950 ευρώ, με άνοδο +0,51% και όγκο 354 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση 182 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό χαμηλό της Attica Βank είναι στα 0,02480 ευρώ μετά το RS και προ reverse split 0,001255 ευρώ και σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος έκλεισε στα 14,98 ευρώ, με άνοδο +0,27% και κεφαλαιοποίηση 298 εκατ. ευρώ.

Πτωτικές τάσεις στις μη τραπεζικές μετοχές του FTSE 25 με μέτριες συναλλαγές – Κέρδη στην Coca Cola

Με πτωτικές τάσεις έκλεισε η πλειονότητα των μη τραπεζικών μετοχών του FTSE 25 με μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα
Την μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν  ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΠΕ, Viohalco, ΔΕΗ..
Στον αντίποδα, ανοδικά ξεχώρισε η Coca Cola και ακολούθησαν ΟΛΠ, Aegean, Τέρνα Ενεργειακή.
H Coca Cola έκλεισε στα 31,42 με άνοδο +1,95% με την κεφαλαιοποίηση στα 11,62 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των κεφαλαιοποιήσεων στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο ΟΤΕ έκλεισε στα 13,79 ευρώ, με πτώση -1,08% και αποτίμηση 6,62 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 2η θέση των κεφαλαιοποιήσεων.
Η ΔΕΗ έκλεισε στα 4,2920 ευρώ με πτώση -1,56% και αποτίμηση 996 εκατ. ευρώ
Ο ΑΔΜΗΕ έκλεισε στα 2,40 ευρώ, με πτώση -2,44% και κεφαλαιοποίηση 557 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε στα 12,32 ευρώ με άνοδο +0,57% και αποτίμηση 3,96 δισ. ευρώ.
Ο Titan Cement International έκλεισε στα 19,20 ευρώ, με πτώση -1,13% και κεφαλαιοποίηση 1,58 δισ. ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε στα 8,33 ευρώ με πτώση -1,65% και κεφαλαιοποίηση 2,55 δισ. ευρώ.
Η Motor Oil έκλεισε στα 20,60 ευρώ με πτώση -0,19% και κεφαλαιοποίηση 2,28 δισ. ευρώ.
Ο Μυτιληναίος έκλεισε στα 9,75 ευρώ με πτώση -0,61% και κεφαλαιοποίηση 1,39 δισ. ευρώ.
Η Jumbo έκλεισε στα 18,35 ευρώ με άνοδο +0,16% και κεφαλαιοποίηση 2,50 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ έκλεισε στα 7,25 ευρώ, με πτώση -2,03% και κεφαλαιοποίηση 772 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή του Fourlis έκλεισε στα 5,88 ευρώ, με πτώση -0,34% και κεφαλαιοποίηση στα 305 εκατ. ευρώ.
Η MIG (που είναι εκτός FTSE 25) έκλεισε στα 0,1030 ευρώ, με πτώση -1,90% και κεφαλαιοποίηση 97 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS