Πατούλης: Θα εργαστούμε με σχέδιο για να διασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες μετακίνησης σε όλους τους πολίτες

Πατούλης: Θα εργαστούμε με σχέδιο για να διασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες μετακίνησης σε όλους τους πολίτες
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δ. Αττικής και του Αθλητικού Συλλόγου Τριπτόλεμος ο Γ. Πατούλης
Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δ. Αττικής και του Αθλητικού Συλλόγου Τριπτόλεμος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.
Οι δύο σύλλογοι αριθμούν περίπου 1200 μέλη και έχουν σημαντική δραστηριότητα και παρουσία σε σημαντικές διοργανώσεις, κυρίως αθλητικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του Συλλόγου Τριπτόλεμος έχουν σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε Παραολυμπιακούς Αγώνες ενώ θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και στους επικείμενους Παραολυμπιακούς του Τόκιο.
Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΝΔ Α. Μπούρας, Β. Λιάκος και Γ. Κότσηρας, ο Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δ. Αττικής και του Αθλητικού Συλλόγου Τριπτόλεμος Β. Κακοσαίος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχήθηκε στη Διοίκηση, τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους υγεία, προκοπή, ευημερία για τη νέα χρονιά και τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στον αθλητισμό, εξαίροντας τη δύναμη ψυχής και τη θέλησή τους για ζωή.
Ο κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση,  επισήμανε μεταξύ άλλων πως «η ευαισθησία μας απέναντι στις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες είναι δεδομένη, διαχρονική και ιδιαίτερα αυξημένη.
Σε αυτό το πλαίσιο αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας η δρομολόγηση δράσεων και πολιτικών, σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος, που θα διασφαλίζουν την ισότιμη συμμετοχή αυτών των ατόμων στην κοινωνία και παράλληλα θα μετατρέψουν την Αττική μας σε μία Περιφέρεια που θα αποτελέσει πρότυπο προσβασιμότητας και φιλοξενίας για αυτή την κατηγορία των συμπολιτών μας».
Υπογράμμισε ότι «δεν θα μείνουμε στα λόγια.
Με πράξεις, όπως το αποδείξαμε και στο παρελθόν, θα εργαστούμε για να έχετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS