Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Το μεγάλο ψέμα της Νέας Δημοκρατίας και η αγωνία του κομμουνιστή Ν. Βούτση

Μιχαλολιάκος: Το μεγάλο ψέμα της Νέας Δημοκρατίας και η αγωνία του κομμουνιστή Ν. Βούτση
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Όλη η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στηρίχθηκε σε ένα μεγάλο ψέμα και όχι μόνον προεκλογική, αφού τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια μόνιμα οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι προπαγανδιστές της Ν.Δ. διακινούσαν το ψεύδος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Τι λένε όμως για αυτό τα στοιχεία μέσα από τις επίσημες ψηφοφορίες, που έγιναν στην Βουλή;
Το ακριβώς αντίθετο!
Στο διαδίκτυο δημοσιεύθηκε έρευνα με τίτλο “Μήπως τελικά δεν διαφωνούν και τόσο πολύ στη Βουλή;”.
Από την έρευνα αυτή και το παρακάτω απόσπασμα που γκρεμίζει τα παραμύθια της Νέας Δημοκρατίας: “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα.
Eυρήματα της έρευνάς για το επίπεδο της συναίνεσης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, στην ψήφιση νομοσχεδίων και στις ονομαστικές ψηφοφορίες γενικότερα, από το 2015 μέχρι σήμερα.”
Τα στοιχεία αποδεικνύουν: Καμμία ταύτιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Image
Πόσο συμβάδισε λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Δείτε τον πίνακα 1 που δημοσιεύουμε.
Καμία ταύτιση!
Μόνο στο 4,2% των νομοσχεδίων, τα οποία προφανώς θα αφορούσαν ζητήματα κοινής ωφελείας, ψήφισε το ίδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ με την Νέα Δημοκρατία στο 35,8% των νομοσχεδίων!
Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία, που μας κατηγορεί ακόμη και σήμερα έχουν το θράσος να το κάνουν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 58,82% των νομοσχεδίων! Δείτε σχετικά τον πίνακα 2.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 4,2% ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 58,8%!!!
Image
Και όμως σε αυτό το ψέμα στηρίχτηκε μια βρώμικη προπαγάνδα, στην οποία συμμετείχαν και όλοι οι λεγόμενοι “πατριώτες” και “ακροδεξιοί” και επέτυχαν ό,τι επέτυχαν την 7η Ιουλίου, το οποίο ο χρόνος θα δείξει εάν έπληξε καίρια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
Νίκος Βούτσης: “Η πολιτική απομάκρυνση, από τα έδρανα της βουλής με το οριακό αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών, προφανώς δεν αρκεί…”
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής όμως και παλαιός κομμουνιστής Νίκος Βούτσης, αγωνιά…
Αγωνιά ότι δεν ήταν αρκετό το αποτέλεσμα των εκλογών, που μας άφησε εκτός Βουλής και έγραψε σχετικά άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», από το οποίο τα εξής:
“Επιεικώς αρνητική έκπληξη και σοβαρά ερωτήματα στη δημοκρατική κοινή γνώμη της χώρας δημιούργησε τόσο η πρόταση όσο και ιδιαίτερα η αναλυτική επιχειρηματολογία της εισαγγελικής έδρας που επί της ουσίας ζητάει από το δικαστήριο την αθώωση της Χρυσής Αυγής.”
Πέρα από την όποια πολιτική κρίση επάνω στο άρθρο του Νίκου Βουτσή, αποτελεί αυτό και δεν ήταν ασφαλώς το μοναδικό, μία ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη!
Και ποια είναι επί τέλους αυτή η “δημοκρατική κοινή γνώμη της χώρας”, η οποία για τον κομμουνιστή Βούτση, καταργεί εισαγγελείς και δικαστήρια; 
Για να καταλάβουμε, διεξάγεται μία δίκη ή όχι; Γιατί εάν διεξάγεται δίκη, σύμφωνα με τις αρχές του Δικαίου, τότε δεν μπορεί να απαιτεί εν ονόματι του “λαού” ο κάθε κομμουνιστής ή φιλελεύθερος την καταδίκη μας…
Ο Νίκος Βούτσης αγωνιά για το μέλλον και γράφει στην συνέχεια του άρθρου του: “Ευελπιστώ το 2020 να μην αποτελέσει τη χρονιά για ουσιαστικό πισωγύρισμα στην ελληνική κοινωνία και ενδεχομένως στην πολιτική ζωή του τόπου.
Η πολιτική απομάκρυνση, από τα έδρανα της βουλής, του κόμματος και της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, με το οριακό αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών, προφανώς δεν αρκεί … ”
Συμφωνούμε απολύτως με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, που τιμώρησε παράλογα και χωρίς απολογία βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επειδή είχαν το θάρρος της γνώμης τους μέσα στην Βουλή, με συμπεριφορά εντελώς Σταλινική!
Σίγουρα δεν αρκεί το οριακό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου για να περάσει στην πολιτική ανυπαρξία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ένα Κίνημα Λαϊκό, Εθνικιστικό και ασυμβίβαστο, εντελώς διαφορετικό από κάποιους δήθεν “ακροδεξιούς”, με τους οποίους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνυπάρχουν αρμονικά μέσα στην Βουλή και κομμουνιστές και νεοφιλελεύθεροι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης