Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής για τραγωδία στους Παξούς: Αναπάντητα ερωτήματα

Κίνημα Αλλαγής για τραγωδία στους Παξούς: Αναπάντητα ερωτήματα
Τι αναφέρει ο τομεάρχης Ναυτιλίας του Κινήματος Αλλαγής, Δ. Διαμαντίδης, για το ναυάγιο στους Παξούς
Τη λύπη του «για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα, για μία ακόμη φορά, μέσα στα εθνικά χωρικά μας ύδατα» εκφράζει, με ανακοίνωσή του τομεάρχης Ναυτιλίας του Κινήματος Αλλαγής, Δ. Διαμαντίδης αναφερόμενος στο ναυάγιο στους Παξούς.
Ο κ. Διαμαντίδης συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην  επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, προσθέτονατς πως «η προσπάθεια τους έσωσε 21 ανθρώπινες ζωές».
Ο ίδιος σημειώνει πως «η επιχείρηση, ωστόσο, συνεχίζεται και τα αναπάντητα ερωτήματα που δημιουργούνται από το νέο, τραγικό ναυάγιο στους Παξούς είναι αρκετά.
Ποιο ήταν το σημείο αναχώρησης των μεταναστών; Ποιος ο προορισμός τους; Υπήρχαν διακινητές πάνω στο σκάφος; Πόσα άτομα είχαν επιβιβαστεί; Πόσα 24ωρα, οι άνθρωποι παρέμεναν στοιβαγμένοι στο μοιραίο σκάφος;»
Ο κ. Διαμαντίδης ζητά από το Λιμενικό Σώμα, αφού συνεχίσει την έρευνα, να δώσει άμεσα απαντήσεις και καταλήγει αναφέροντας χαρακτηριστικά «πολύ φοβόμαστε ότι το νέο τραγικό ναυάγιο στους Παξούς, δεν θα είναι το τελευταίο, ειδικά όσο τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης