Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Έναρξη των νέων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Accademia Pizzaioli για το 2020

tags :
Έναρξη των νέων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Accademia Pizzaioli για το 2020
Έναρξη των νέων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Accademia Pizzaioli για το 2020
Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 ξεκινούν τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για όλους όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην κορυφαία Σχολή Pizzaioli στον κόσμο.
Ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και να διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για πίτσα, focaccia κ.α.
Επιπλέον, από τις 27 Ιανουαρίου 2020, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία και σε επαγγελματίες Pizzaioli να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τμήματα δεν ξεπερνούν τα 10 άτομα επιτρέποντας την αποτελεσματική και επιτυχή ολοκλήρωση των Σεμιναρίων.  
Η Accademia Pizzaioli ήρθε στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην κουλτούρα της ιταλικής γαστρονομίας συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.
Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση στη χώρα που τους ενδιαφέρει. Στόχος της Accademia Pizzaioli είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της πίτσας και αναζητούν προοπτικές εξέλιξης σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης