Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LIDL Ελλάς ξεκλειδώνει δεξιότητες και ανοίγει δρόμους καριέρας στους νέους

tags :
Η LIDL Ελλάς ξεκλειδώνει δεξιότητες και ανοίγει δρόμους καριέρας στους νέους
Η LIDL Ελλάς ξεκλειδώνει δεξιότητες και ανοίγει δρόμους καριέρας στους νέους
Περισσότεροι από 60.000 μοναδικοί επισκέπτες επισκέφθηκαν το lidlskillstrap.gr, τo microsite που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν την ενέργεια ενώ 800 από αυτούς είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή, προτού εξαντληθούν οι θέσεις, στο διαφορετικό escape room που προσομοίωνε τον χώρο εργασίας της Lidl Ελλάς.
Το The Lidl Skills Trap ταξίδεψε περισσότερα από 1200 χιλιόμετρα μέσα σε έναν μήνα σε 3 προορισμούς - Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αθήνα - και έβαλε τους παίκτες σε έναν κόσμο γρίφων και αινιγμάτων, προκαλώντας τους να ακονίσουν τις ικανότητές τους και να ξεκλειδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι παίκτες σχημάτισαν ομάδες των 5 ατόμων και έλυσαν γρίφους, συνεργάστηκαν, διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να δείξουν στην πράξη μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική διαδικασία παιχνιδιού, πόσο γρήγοροι, επινοητικοί, ευέλικτοι και δημιουργικοί είναι.
Οι 20 καλύτεροι, εκείνοι που απέδρασαν από το The Lidl Skills Trap στον μικρότερο χρόνο και με τις λιγότερες βοήθειες, κέρδισαν τις 20 θέσεις σε ένα career workshop. που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρείχε στους 20 νικητές σημαντικά εφόδια και εργαλεία για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.
Αυτή η ενέργεια της Lidl Ελλάς έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών που δείχνουν πως είναι πάντα κοντά στους νέους και τους στηρίζει με κάθε τρόπο να κυνηγήσουν την καριέρα των ονείρων τους.
H Lidl Ελλάς επιβεβαιώνει επάξια τον τίτλο του επιθυμητού εργοδότη - Employer of Choice για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά και του κορυφαίου εργοδότη - Top Employer για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Δείτε περισσότερα για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες και ανακαλύψτε τους νικητές στο https://kariera.lidl.gr/el/lidl-skills-trap.htm.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης