Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Infosys: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της GEFCO

tags :
Infosys: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της GEFCO
Infosys: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της GEFCO
Τη συνεργασία της με την GEFCO, για την υποστήριξη του ψηφιακού της μετασχηματισμού κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, ανακοίνωσε η Infosys.
Ως σημαντικός επιχειρηματικός και τεχνολογικός συνεργάτης της GEFCO, η Infosys θα βοηθήσει στη μετατροπή των υπηρεσιών επιχειρηματικής διαχείρισης εφαρμογών επόμενης γενιάς του Ομίλου. Βασιζόμενη στην εγκατάσταση αυτών των υπηρεσιών, η Infosys θα χρησιμοποιήσει τη "Live Enterprise Suite" της για να βοηθήσει την GEFCO να εξελιχθεί σε έναν "Digital Native" οργανισμό. Αυτό θα επιτρέψει σε νέες δυνατότητες για επεξεργασία πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο στις νέες αλυσίδες εφοδιασμού και θα δημιουργεί σημαντικά insights σε σύντομο χρόνο ώστε για να βοηθήσουν τη GEFCO να ανταποκρίνεται έξυπνα και αποτελεσματικά στο σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού. Ο τελικός στόχος είναι να βοηθήσει τη GEFCO να δημιουργήσει βιώσιμες νέες πηγές ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων, βελτιώνοντας συνεχώς την αξία των πελατών της.
Ο Jean-Luc Galzi, CIO της GEFCO, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το ταξίδι ψηφιακής μετατροπής μας με την Infosys. Η ψηφιακή καινοτομία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι καθοριστικής σημασίας και η νέα μας συνεργασία θα συμβάλλει στην ενίσχυση της εξειδίκευσης της GEFCO και στη δημιουργία υπεραξίας για τους πελάτες της".
Ο κ. Karmesh Vaswani, υπεύθυνος της EVP και επικεφαλής της Global CPG & Logistics, Infosys, δήλωσε ότι "εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση της GEFCO στην Infosys να συνεργαστεί σε αυτό το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχουμε ένα κοινό όραμα για την "Τέχνη του Πιθανού" και θα εφαρμόσει την προσέγγιση Live Enterprise για να βοηθήσει να κλιμακώσουμε νέα όρια απόδοσης και να ενισχύσουμε περαιτέρω την ηγετική θέση στην αγορά της GEFCO".

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης