Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους μοίρασε η Όλυμπος

tags :
Μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους μοίρασε η Όλυμπος
Η Όλυμπος μαζί με την Τυράς αλλά και την Ροδόπη, ανήκουν στον Όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ, που το 2018 κατέγραψε τζίρο 339,4 εκατ ευρώ.
Μπόνους ύψους 1,2 εκατ ευρώ στους εργαζόμενους μοίρασε η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος, στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε προ ημερών.
Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Σαράντης, ενώ στα οικονομικά στοιχεία της παρελθούσης οικονομικής χρήσης αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μ. Σαράντης.
Στους εργαζόμενους του ομίλου ανακοινώθηκε η χορήγηση μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, ενώ με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, παρείχε κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.
Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους – προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.
Η Όλυμπος μαζί με την Τυράς αλλά και την Ροδόπη, ανήκουν στον Όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ, που το 2018 κατέγραψε τζίρο 339,4 εκατ ευρώ έναντι του ποσού 308,9 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης.
Τα μικτά κέρδη του Ομίλου, ανήλθαν στο ποσό των 77,7 εκατ. ευρώ έναντι του ποσού των 70,4 εκατ ευρώ της προηγούμενης χρήσης εμφανίζοντας αύξηση, ποσοστού 9,96%.
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου, ανήλθαν στο ποσό των 54,1 εκατ ευρώ έναντι του ποσού των 51,2 εκατ ευρώ της προηγούμενης χρήσης, εμφανίζοντας αύξηση κατά ποσοστό 5,76%.
Τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου ανήλθαν στο ποσό των 28,4 εκατ. ευρώ έναντι ποσού σε 27,9 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, εμφανίζοντας αύξηση κατά ποσοστό 2,04 %.
Τα κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου ανήλθαν στο ποσό των 22,09 εκατ. ευρώ έναντι του ποσού των 20,8 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, αυξημένα κατά 6,14%.
O Όμιλος το α’ εξάμηνο του 2019 ίδρυσε νέα θυγατρική στην Γαλλία με την επωνυμία Olympus Foods France.
Η εταιρεία αυτή θα λειτουργεί με την ιδιότητα της εμπορικής εταιρείας για την κάλυψη των αναγκών
που δημιουργήθηκαν στην περιοχή.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης