Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι θα αλλάξει στα επαγγελματικά ταξίδια το 2020

tags :
Τι θα αλλάξει στα επαγγελματικά ταξίδια το 2020
Σύμφωνα με έρευνα της TripActions, η εμπειρία του ταξιδιώτη θα κυριαρχήσει στα εταιρικά ταξίδια
Το 75% των εργαζομένων βλέπει τα εταιρικά ταξίδια ως σημαντικό κέρδος, ενώ το 57% έχει συνδυάσει εργασία και αναψυχή στα επαγγελματικά του ταξίδια πέρυσι.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της TripActions, σύμφωνα με την οποία φέτος στα εταιρικά ταξίδια θα κυριαρχήσει η εμπειρία του ταξιδιώτη.

Οι αλλαγές στα επαγγελματικά ταξίδια το 2020
- Εταιρική ευημερία μέσα και έξω από το γραφείο. Οργανισμοί όπως η Microsoft και η Amazon, καθιστούν την ευημερία των εργαζομένων προτεραιότητα για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αφοσίωσης. Καθώς το κίνημα αυτό συνεχίζει να αυξάνεται στα εταιρικά ταξίδια, οι οργανισμοί θα επικαιροποιούν τις ταξιδιωτικές πολιτικές για την περίθαλψης για να εξασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι είναι υγιείς ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Οι πρωινές πτήσεις, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και η πίεση για τα αποτελέσματα είναι σταθερά σε επαγγελματικά ταξίδια. Τους επόμενους 12 μήνες θα δούμε μεγαλύτερη έμφαση στα βήματα που μπορούν να λάβουν οι οργανισμοί για να εξασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι φροντίζουν τους εαυτούς τους καθώς ταξιδεύουν.
- Η αναζήτηση περιβαλλοντικά υπεύθυνων επιλογών θα αυξηθεί. Και το 2020 θα υπάρξει αύξηση των προγραμμάτων αντιστάθμισης, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να δώσουν κάτι πίσω στη φύση αναζητώντας πιο μακροπρόθεσμες λύσεις.
- Τα προγράμματα πιστότητας εξακολουθούν να ισχύουν. Το 58% των επιχειρηματιών, δηλώνουν ότι τα σημεία πίστης είναι πάντα ένας βασικός παράγοντας στο ταξίδι. Με αυξημένη εστίαση στην εμπειρία των πελατών και την εξατομίκευση των εταιρικών ταξιδιών, η αφοσίωση θα συνεχίσει να αυξάνεται και να διαφοροποιείται τους επόμενους 12 μήνες. Το 80% των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων για εταιρικούς ταξιδιώτες δήλωσαν ότι ήδη δίνουν πόντους επιβράβευσης κατά την κράτηση ταξιδιών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης