Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG ενισχύει την AI πλατφόρμα για συνδεδεμένα αυτοκίνητα μέσω της συνεργασίας της με την GERENCE

tags :
Η LG ενισχύει την AI πλατφόρμα για συνδεδεμένα αυτοκίνητα μέσω της συνεργασίας της με την GERENCE
Η LG ενισχύει την AI πλατφόρμα για συνδεδεμένα αυτοκίνητα μέσω της συνεργασίας της με την GERENCE
Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την εταιρεία Cerence Inc. (Nasdaq: CRNC), η οποία πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από την Nuance Communications, Inc. ως εταιρεία λογισμικού αυτοκινήτων, για να αναπτύξει μια νέα λύση λογισμικού που ενσωματώνει το σύστημα ψυχαγωγίας μέσα στο όχημα (In-Vehicle Infotainment - IVI) της πλατφόρμας webOS Auto της LG με το Cerence ARK (AI Reference Kit), έναν ολοκληρωμένο βοηθό φωνητικών εντολών για την αυτοκινητοβιομηχανία.
Οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να δημιουργήσουν και να προωθήσουν μια πιο άνετη εμπειρία στο αυτοκίνητο μέσω φωνητικών εντολών που επιτρέπουν στους οδηγούς και τους επιβάτες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στις λειτουργίες του αυτοκινήτου, στην πλοήγηση και το περιεχόμενο των πολυμέσων.
Η συγκεκριμένη συνεργασία αναμένεται να προσφέρει πιο αποδοτική διαχείριση των πόρων που απαιτούνται για την ενσωμάτωση του Cerence ARK στην πλατφόρμα webOS Auto.
Στόχος είναι να παρέχει στους κατασκευαστές και υποκατασκευαστές ένα προ-συσκευασμένο, πλήρες IVI λογισμικό συστήματος, το οποίο θα συντομεύσει το χρονικό διάστημα της έναρξης διαθεσιμότητάς του στην αγορά και θα προσφέρει μια εντυπωσιακή φωνητική εμπειρία και πλούσιο οικοσύστημα περιεχομένου στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης μέσα στο όχημα.
Η webOS Auto της LG βασισμένη σε Linux, είναι μια πλατφόρμα IVI για συνδεδεμένα αυτοκίνητα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους κατασκευαστές και τους υποκατασκευαστές παραγωγικότητα και ευελιξία για μια προηγμένη εμπειρία μέσα στο όχημα. Το Cerence ARK είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν αυτοκινήτου που επιτρέπει στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται γρήγορα έναν πλήρη τοπικό βοηθό φωνητικών εντολών για αυτοκίνητα.  
 «Προσβλέπουμε σε αυτή τη συνεργασία με την Cerence για να αναπτύξουμε μια ολοκληρωμένη φωνητική λύση για τους σημερινούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και εξαρτημάτων και να επιταχύνουμε την άφιξη του συνδεδεμένου αυτοκινήτου», δήλωσε ο Dr. I.P. Park, πρόεδρος και CTO της LG Electronics.
«Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την webOS Auto προσφέροντας μια ευρύτερη γκάμα εμπειριών με τεχνολογία AI τόσο για τους κατασκευαστές, όσο και για τους πελάτες αυτοκινήτων».
«Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά για εμάς που συνεργαζόμαστε με την LG Electronics σε μια λύση που αξιοποιεί τη συλλογική δύναμη της webOS Auto και του Cerence ARK», δήλωσε ο Sanjay Dhawan, Διευθύνων Σύμβουλος της Cerence.
«Αυτή η νέα προσφορά θα υποστηρίξει τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τους υποκατασκευαστές, ώστε να εξελιχθούν γρήγορα, να επιταχύνουν το χρόνο κυκλοφορίας στην αγορά και να παρέχουν μια υπερσύγχρονη εμπειρία στο αυτοκίνητο, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ξανά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης