Κυβερνητικοί κύκλοι: Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πει ο κ. Τσίπρας ένα απλό «ναι» στην πρόταση Σακελλαροπούλου

Κυβερνητικοί κύκλοι: Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πει ο κ. Τσίπρας ένα απλό «ναι» στην πρόταση Σακελλαροπούλου
Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας
Με υπαινιγμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και αναφορές σε... πιρουέτες, κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζουν τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πει ο κ.Τσίπρας ένα απλό "ναι" στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν «αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση δεν του ήταν εύκολη.
Γνωρίζουμε επίσης ότι στη διαδρομή του πάντα συνόδευε τις πολιτικές του πιρουέτες με δηλώσεις υψηλών ντεσιμπέλ».
Σε κάθε περίπτωση όμως η κυβέρνηση εστιάζει στο γεγονός ότι η κ. Σακελλαροπούλου θα εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία.
«Κρατάμε το γεγονός ότι η ευρεία πλειοψηφία στην οποία αποσκοπούσε η συναινετική πρόταση του Πρωθυπουργού, σχηματίζεται στη Βουλή κι αυτό είναι απολύτως θετικό για τη δημοκρατία μας.
Τα υπόλοιπα απευθύνονται στο κομματικό στελεχικό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας αφορούν» επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν «θα  συμφωνήσουμε πάντως σε μια και μόνη διαπίστωση του κ.Τσίπρα: ότι Μητσοτάκης δεν θα γίνει».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS