Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επενδυτικό φόρουμ στο Παρίσι διοργανώνει στις 29/1 το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο

tags :
Επενδυτικό φόρουμ στο Παρίσι διοργανώνει στις 29/1 το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο
Μαραθώνιος συναντήσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 29/1 στα πλαίσια επενδυτικού φόρουμ που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο
Μαραθώνιος συναντήσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του επενδυτικού φόρουμ που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το φόρουμ, με θέμα ΄΄Ελλάδα, Στρατηγικός παράγοντας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται΄΄ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού και διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Παρισίων και την Ένωση Εμπορικών Συμβούλων Εξωτερικού Γαλλίας, CCEF.
Υπουργοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων μηνών της νέας κυβέρνησης, όπως επίσης και μία χαρτογράφηση των ευκαιριών και προοπτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στους σημαντικότερους τομείς, όπως ενέργεια, υποδομές, νέες τεχνολογίες – καινοτομία, διαχείριση αποβλήτων, δημόσια έργα, ιδιωτικοποιήσεις, τουρισμός. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι Υπουργοί κ.κ. Ά. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Καραμανλής και Χ. Θεοχάρης. Να τονίσουμε ότι την εναρκτήρια ομιλία, θα πραγματοποιήσουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Ελλάδας, κκ Bruno Le Maire και Χρήστος Σταϊκούρας.
Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Γάλλοι επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.  


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης