Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σαμαράς: Δεν υπάρχει κανένας κακός λύκος - Βοήθησα ενεργά για τη νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη

Α. Σαμαράς: Δεν υπάρχει κανένας κακός λύκος - Βοήθησα ενεργά για τη νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη
"Το "αξίωμα" που με χωράει είναι να παραμένω ενεργός στην πολιτική", δηλώνει ο Α. Σαμαράς
«Δεν υπάρχει κανένας “κακός λύκος”.
Όλοι ξέρουν πως βοήθησα ενεργά για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.   
 «Το "αξίωμα" που με χωράει είναι να παραμένω ενεργός στην πολιτική, να υπερασπίζομαι την Πατρίδα μου, την παράταξή μου και τις αρχές μου - ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές σαν κι αυτές που ζούμε, σαν κι αυτές που έρχονται», αναφέρει ο κ. Σαμαράς.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει κανένας "κακός λύκος".
Όλοι ξέρουν πως βοήθησα ενεργά για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις» και συμπληρώνει ότι «απλώς κάποιοι αναζητούν... "κοκκινοσκουφίτσες" για να υπονομεύσουν την ενότητα της παράταξης, αλλά δεν θα τους περάσει».  
Για την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη αναφέρει ότι δεν είναι δουλειά του να βαθμολογεί υπουργούς και να σχολιάζει αλλά «είμαι εδώ για να βοηθώ» και τονίζει πως «το στοίχημα θα κερδηθεί στην πράξη» και «όλοι ευχόμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδηθεί».
 Ακόμη, ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει για την υπόθεση Novartis πως πρόκειται για σκευωρία, «απίστευτα βλακώδη βέβαια- αλλά σκευωρία που στρέφεται ευθέως πλέον κατά του Πολιτεύματος».
 Για τη συμφωνία των Πρεσπών σημειώνει ότι «δεν περπατάει ούτε μέσα, ούτε έξω, ούτε στα Βαλκάνια, ούτε στην Ευρώπη».
Τέλος, για τι προσδοκά από την πολιτική και τον εαυτό του αναφέρει πως «από την πολιτική περιμένω ένα μόνο: να βοηθήσω τη χώρα μου - ιδιαίτερα στα δύσκολα που έρχονται.
Κι από τον εαυτό μου, περιμένω τα πάντα: Να κάνω μάχιμος το καθήκον μου ως το τέλος.
Το καθήκον είναι συμβόλαιο ζωής!
Αδιαπραγμάτευτο...».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης