Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μισθοφόροι στο πλευρό Sarraj Σύροι μαχητές από το Ιντίμπλ - Δύο χιλιάδες βρίσκονται ήδη στην Τρίπολη

Μισθοφόροι στο πλευρό Sarraj Σύροι μαχητές από το Ιντίμπλ - Δύο χιλιάδες βρίσκονται ήδη στην Τρίπολη
Οι Σύριοι μισθοφόροι πληρώνονται από την Τουρκία έως και 2.000 δολάρια το μήνα για να πολεμήσουν για λογαριασμό του Sarraj
Βίντεο με το οποίο αποδεικνύεται η παρουσία Σύρων μαχητών που έστειλε η Τουρκία στην Λιβύη για να πολεμήσουν στο πλευρό του Sarraj ανήρτησε στο Twitter, o Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) που πρόσκειται στον στρατάρχη Halifa Haftar.
Στο βίντεο οι μαχητές από τη Συρία εμφανίζονται σε πτήση με προορισμό την Λιβύη προκειμένου να ενταχθούν στο στρατό της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας του Sarraj κατ' εντολή της Άγκυρας.
Στο βίντεο παρουσιάζονται διάφοροι άνδρες που μιλάνε σε διάφορες τοπικές διαλέκτους της Συρίας, με αρκετούς από αυτούς να προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπα τους για να μην γίνει γνωστή η ταυτότητά τους.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πλευρά Haftar, οι Σύριοι μισθοφόροι πληρώνονται από την Τουρκία έως και 2.000 δολάρια το μήνα για να πολεμήσουν για λογαριασμό του Sarraj ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής περισσότεροι από 2.000 Σύριοι αντικαθεστωτικοί μαχητές εγκατέλειψαν τα μέτωπα στην επαρχία Ιντλίμπ, για να ενισχύσουν την κυβέρνηση της Τρίπολης στρατολογούμενοι από την Τουρκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης