Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Υποχώρησε κατά -1% η βιομηχανική παραγωγή, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο του 2019

Ιαπωνία: Υποχώρησε κατά -1% η βιομηχανική παραγωγή, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο του 2019
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους η βιομηχανική παραγωγή σημείωσε «βουτιά» της τάξεως του -8,2%
Σημαντική πτώση κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή στην Ιαπωνία για τον Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (20/1) στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας, τα οποία αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Ειδικότερα, η βιομηχανική παραγωγή της χώρας υποχώρησε κατά -1% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2019, έναντι πτώσης -4,5% προηγουμένως, την ίδια στιγμή που οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση -0,9%.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας σημείωσε «βουτιά» της τάξεως του -8,2%, έναντι αρχικών εκτιμήσεων στο -8,1%.
Οι αποστολές της χώρας υποχώρησαν κατά -1,7% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2019, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους καταγράφηκε πτώση της τάξεως του -7,7%.
Ο δείκτης αποθεμάτων σημείωσε πτώση της τάξεως του -0,9% σε μηνιαία βάση, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτοτς ο δείκτης αυξήθηκε κατά +1,6%.
Όσον αφορά τον δείκτη αναλογίας αποθεμάτων, σημειώθηκε άνοδος κατά +2,2% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, την ίδια στιγμή που σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2018 καταγράφηκε «άλμα» της τάξεως του +12,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης