Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Μύλοι Δάκου λανσάρει τις νέες συσκευασίες της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών αλεύρων

tags :
Η Μύλοι Δάκου λανσάρει τις νέες συσκευασίες της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών αλεύρων
Ο σχεδιασμός της νέας συσκευασίας των προϊόντων της Μύλοι Δάκου έχει σαν κύρια πηγή έμπνευσης το σχήμα του παραδοσιακού ξυλόφουρνου
Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου ανανεώνει τις συσκευασίες της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών αλεύρων.
Η σύγχρονη εικόνα του brand σέβεται και αναδεικνύει τηνvελληνική δωρική αισθητική και την παραδοσιακή μεσογειακή γαστρονομία.
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός της νέας συσκευασίας των προϊόντων της Μύλοι Δάκου έχει σαν κύρια πηγή έμπνευσης το σχήμα του παραδοσιακού ξυλόφουρνου.
Η χαρακτηριστική αψίδα του ελληνικού φούρνου αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της συσκευασίας.
Τα πυρότουβλα του φούρνου, αποτυπώνονται με αφαιρετικό τρόπο στα πλαϊνά σαν λεπτομέρεια με μικρά διακριτικά τετραγωνάκια διατηρώντας απλές, λιτές και καθαρές γραμμές.
Ο πρακτικός σχεδιασμός τους, η σαφής χρωματική ταυτότητα μέσω της διακοσμητικής φάσας αλλά και οι ευκρινείς γραμματοσειρές αναδεικνύουν ξεκάθαρα και εύληπτα την ταυτότητα των προϊόντων της Μύλοι Δάκου, μέσω των οποίων επικοινωνείται παράλληλα η ευρύτατη ποικιλία της, η ποιότητα και η ελληνική ταυτότητα της.
Παράλληλα, με την ανανέωση των συσκευασιών διευκολύνεται σημαντικά ο επαγγελματίας στην καλύτερη διαχείριση τους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι προβαίνοντας στην ανανέωση των συσκευασιών της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών αλεύρων, η Μύλοι Δάκου αποφάσισε να μην διακινεί πλέον τα άλευρά της σε χαρτόσακκους των 50 κιλών αλλά μόνο των 25 κιλών,
αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της και τον σεβασμό προς τους εργαζόμενους αλλά και προς το σύνολο των εμπλεκομένων σε όλα τα στάδια της διακίνησης.
Η Μύλοι Δάκου δίνει έμφαση στην πρώτη ύλη με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα τόσο του προϊόντος όσο και της συσκευασίας.
Οι νέες συσκευασίες της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών αλεύρων έχουν σαν στόχο να ισχυροποιήσουν την ήδη δυναμική παρουσία της βιομηχανίας στην αγορά, που εδώ και 4 γενιές προσφέρει κάθε μέρα αγνά και ποιοτικά άλευρα.
Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης