Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στις 22/1 η συνάντηση του Big 4 με την UEFA στην Αθήνα - Στο ίδιο τραπεζι Μαρινάκης - Σαββίδης - Μελισσανίδης - Αλαφούζος

tags :
Στις 22/1 η συνάντηση του Big 4 με την UEFA στην Αθήνα - Στο ίδιο τραπεζι Μαρινάκης - Σαββίδης - Μελισσανίδης - Αλαφούζος
Στις 22/1 η συνάντηση του Big 4 με την UEFA στην Αθήνα
Ανακοινώθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/1) από την ΓΓΑ, ότι «ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».
Εξάλλου, η πρόσκληση που έχει σταλεί στους συμμετέχοντες, αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ», αίθ. Grand Ballroom, ισόγειο, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Zoran Lakovic, Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης