Αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αλεξίου που ανεξαρτητοποιήθηκε

Αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αλεξίου που ανεξαρτητοποιήθηκε
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πανεπιστημιακών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναστολή της ιδιότητας του μέλους για τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αλεξίου, μετά την ανεξαρτητοποίησή της
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πανεπιστημιακών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναστολή της ιδιότητας του μέλους για τη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αλεξίου, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί-Ανοιχτή Πόλη» και τη συμπαράταξη με τη συμπολίτευση στον δήμο.
«Η κ. Αλεξίου διατηρεί την έδρα που κατέλαβε συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο "Θεσσαλονίκη Μαζί-Ανοιχτή Πόλη", αλλά αναπτύσσει τις προσωπικές της στρατηγικές, αγνοώντας τις πάγιες πρακτικές της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική στάση που πρέπει να διακρίνει έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο.
Μάλιστα, η κ. Αλεξίου αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και να αναλάβει την εκπροσώπησή της στις σχέσεις με το πανεπιστήμιο, χωρίς να συζητήσει, χωρίς καν να ενημερώσει την Οργάνωση Μελών που την υπέδειξε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, ο Οργάνωση Πανεπιστημιακών Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS