Σημαντική επένδυση για τη δημιουργία νέας Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων με τεχνολογίες αιχμής από την ΑΚΑΖΟΟ

Σημαντική επένδυση για τη δημιουργία νέας Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων με τεχνολογίες αιχμής από την ΑΚΑΖΟΟ
Σημαντική επένδυση για τη δημιουργία νέας Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης (ΑΟΔ) Πνευματικών Δικαιωμάτων με τεχνολογίες αιχμής από την ΑΚΑΖΟΟ.
Η δημοφιλής, παγκόσμια πλατφόρμα υπηρεσιών ψηφιακής μουσικής ΑΚΑΖΟΟ με περισσότερους από 43 εκατομμύρια χρήστες σε 25 χώρες βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας νέας Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης (ΑΟΔ) Πνευματικών Δικαιωμάτων.
Ήδη, έχουν εκκινήσει οι σχετικές διαδικασίες προς τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ).
Η ΑΚΑΖΟΟ διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία με πλατφόρμα η οποία συγκεντρώνει περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών και διεθνώς κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες στην παρακολούθηση και απόδοση μουσικών δικαιωμάτων.
Τα παραπάνω διασφαλίζουν απόλυτη διαφάνεια στην απόδοση των εσόδων προς τους καλλιτέχνες και εισάγουν νέα, σύγχρονα δεδομένα στη συλλογή και καταμέτρηση πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων της δημόσιας εκτέλεσης, της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης και της ψηφιακής αναπαραγωγής.
Η τεχνογνωσία της AKAZOO ήδη χρησιμοποιείται με επιτυχία από διεθνείς δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρείες για άμεση και συνεχή ενημέρωση η οποία διασφαλίζει την ορθή κατανομή και έγκαιρη καταβολή προς τους δημιουργούς.
Η AKAZOO θα διαθέσει σημαντικό προϋπολογισμό για την περαιτέρω ανάπτυξη σχετικών υποδομών.
Υπενθυμίζουμε πως το Σεπτέμβριο του 2019 η AKAZOO εισήχθη στο δείκτη NASDAQ του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, καταφέρνοντας νέα άντληση κεφαλαίων ύψους $55 εκατ.
Ο κ. Απόστολος Ζερβός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΑΖΟΟ, δήλωσε: «Θεωρούμε πως η πολυετής μας ενασχόληση με τις νέες μουσικές τεχνολογίες σε παγκόσμιο επίπεδο, μας καθιστά τους πλέον κατάλληλους για να δώσουμε λύσεις στα μακροχρόνια ζητήματα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα.
Είναι για εμάς πολύ σημαντικό να υποστηρίξουμε τους δημιουργούς με πιο άμεση και διαφανή απόδοση πνευματικών δικαιωμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία νέων έργων».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS