Συνεργασία με τη Marketing Greece για την προβολή της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν οι ξενοδόχοι της πόλης

Συνεργασία με τη Marketing Greece για την προβολή της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν οι ξενοδόχοι της πόλης
Παραμένουν βασικά προβλήματα το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα και η έλλειψη ασφάλειας
Τη συνεργασία της με τη Marketing Greece για την προβολή της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων της πόλης (ΕΞΘ) στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του φορέα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΞΘ, Ανδρέας Μανδρίνος, «η Ένωση αποφάσισε να καταβάλει το ποσό των 20.000 ευρώ στη Marketing Greece για την υλοποίηση ενός κομματιού από το πλάνο, που ετοιμάζει η εταιρεία για την προβολή του προορισμού.
Αυτό, πέρα από μια συμβολική κίνηση, καθώς οι ξενοδόχοι είμαστε άμεσα ωφελούμενοι από την προβολή, αποτελεί και μια απάντηση σε όσους έπαιξαν με την υστεροφημία μας, όταν αποχωρήσαμε από τον Οργανισμό Τουρισμού.
Μας κατηγόρησαν ότι δεν πληρώναμε και αυτό είναι αλήθεια: Δεν θέλαμε να πληρώνουμε τα ταξιδάκια αναψυχής και τις υπέρογκες δαπάνες ηχητικών καλύψεων εκδηλώσεων και άλλα μικροέξοδα χωρίς τιμολόγια».
Σε ό,τι αφορά τα θέματα των υποδομών, ο κ. Μανδρίνος βλέπει, όπως είπε, με συγκρατημένη αισιοδοξία το 2020, ενώ οι ξενοδόχοι έχουν υποβάλει τις προτάσεις τους τόσο για τα θέματα τις καθαριότητας και άλλων ζητημάτων που αφορούν στην εικόνα της πόλης.
Συγχρόνως συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο που έκανε για την προβολή της Θεσσαλονίκης στους λίγους μήνες θητείας του.

Βασικά προβλήματα το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα και η εγκληματικότητα

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, χαιρέτισε την εκδήλωση, αναφερόμενος στη σχέση που τον συνδέει με τον κλάδο των ξενοδόχων, λόγω της οικογένειας από την οποία προέρχεται, καθώς ο παππούς του ήταν ιδιοκτήτης δυο ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη.
Ο δήμαρχος είπε ότι η πόλη αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα, με πρώτο πλέον το κυκλοφοριακό και όχι την καθαριότητα, όπου έγιναν βήματα, αλλά δεν είναι ένα ζήτημα που λύθηκε.
Όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «η πόλη αντιμετωπίζει πλέον το πρόβλημα της έλλειψης ασφάλειας, που αφορά πρωτίστως τους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες».
Αναφορικά με το θέμα του Μετρό, είπε ότι είναι ένα έργο που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το 2023, διότι «διαφορετικά δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ και θα πρέπει να επιστρέψουμε 712 εκατομμύρια ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Άρα όλοι αυτοί που μιλάνε για εφέσεις, ενστάσεις, διαμαρτυρίες κτλ εγκληματούν κατά της πόλης μας».
Στον τομέα του τουρισμού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια για να γίνει η πόλη πιο ελκυστική, κάνοντας ένα καλύτερο μάρκετινγκ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS