Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Σε δημοσκόπηση στη Φλόριντα, προηγείται έναντι όλων των Δημοκρατικών φαβορί

Trump: Σε δημοσκόπηση στη Φλόριντα, προηγείται έναντι όλων των Δημοκρατικών φαβορί
Δημοσκόπηση του CNN, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής προγνωστικά: φέρνει τον Sanders να προηγείται με 27%, έναντι 24% Biden, μόλις 14% υποστήριξης συγκεντρώνει η Elizabeth Warren
Η θερμοκρασία ανεβαίνει στη μάχη δηλώσεων, εντυπώσεων και προγραμμάτων του στρατοπέδου των Δημοκρατικών και ιδιαίτερα, μεταξύ του Bernie Sanders και του Joe Biden, με τον 78χρονο γερουσιαστή του Βερμόντ να επιθυμεί να αναμετρηθεί ενώπιος - ενωπίω με τον 77χρονο πρώην αντιπρόεδρο.
Οι δύο αντίπαλοι ξιφουλκούν χρησιμοποιώντας ως όπλα δηλώσεις, πεπραγμένα ή διακηρύξεις, με τον Biden να κάνει λόγο για δυσφήμιση και τον Sanders να κατακεραυνώνει τον αντίπαλό του για τις περικοπές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και για προδοσία των μαύρων ψηφοφόρων.
Ωστόσο μία παναμερικανική δημοσκόπηση του CNN, έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής προγνωστικά που ήθελαν τον Biden να προηγείται για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2020, δίνοντας προβάδισμα τριών μονάδων του Sanders, στο 27%, έναντι 24% υποστήριξης που συγκεντρώνει ο Biden, ακολουθούμενος από την Elizabeth Warren με μόλις 14%.
Ένας εξ'απορρήτων του πρώην αντιπροέδρου Biden, αποκάλυψε μιλώντας εμπιστευτικά, πως ο Biden θεωρεί τον Sanders ως τον μεγαλύτερο αντίπαλό του αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις της Αϊόβα και του Νιου Χάμσαϊρ πιστεύουν ότι θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων: Biden, Sanders, Warren και Buttigieg.
Η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα μεταξύ τους, ωστόσο μια δημοσκόπηση στη Φλόριντα, φέρνει τον Trump να επικρατεί και των τεσσάρων κορυφαίων υποψηφίων των Δημοκρατικών.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Trump 49% - Biden 45%, (+4% η διαφορά)
Trump 50% - Warren 43%, (+7% η διαφορά)
Trump 50% - Buttigieg 43%, (+7% η διαφορά)
Trump 49% - Bloomberg 44% (+5% η διαφορά)

«Υπέροχα» χαρακτήρισε τα αποτελέσματα το Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter όπου συνόδευε το γράφημα των αποτελεσμάτων.
Όπως έγραψε: «Δημοσκόπηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, δεν κάνουν τίποτε οι Δημοκρατικοί, μόλις τέθηκαν εκτός Φλόριντα. Υπέροχα αποτελέσματα».

Image


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης