Βαρβιτσιώτης: Διεθνής ταραξίας ο Erdogan - Έχει χάσει τη μάχη του Κέντρου ο Τσίπρας

Βαρβιτσιώτης: Διεθνής ταραξίας ο Erdogan - Έχει χάσει τη μάχη του Κέντρου ο Τσίπρας
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε  τη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία, μετά το χθεσινό ισχυρό σεισμό
Τη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους γείτονες μας, με αφορμή τον χθεσινό ισχυρό σεισμό στην Τουρκία, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ΣKAI.
Για τα ελληνοτουρκικά ο υπουργός επεσήμανε ότι ο Τούρκος πρόεδρος T.Erdogan έχει καταστεί ένας διεθνής ταραξίας που δεν δεσμεύεται από καμία διεθνή συνθήκη, προκαλώντας τριγμούς, αναταράξεις και αντιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Περαιτέρω,  κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας μας βύθισε στην κρίση και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και πάλι πρώτο κόμμα, γιατί έχει χάσει τη μάχη του Κέντρου και δίνει μάχες οπισθοφυλακής.
Όπως είπε «λέμε θα αλλάξουμε ενεργειακά την Ελλάδα και θα την κάνουμε πιο πράσινη, υποστηρίζει τον λιγνίτη.
Λέμε ότι θα βάλουμε σε τάξη κι ασφάλεια, υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες. Λέμε ότι θα ανοίξουμε το εκπαιδευτικό μας σύστημα που έχει μείνει καθηλωμένο εδώ και δεκαετίες, υποστηρίζει τα συνδικαλιστικά συμφέροντα κάποιων μειοψηφιών που δεν θέλουν το άνοιγμα στην αγορά.
Με αυτήν τη λογική δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Τσίπρας να κερδίσει τη μάχη των ανθρώπων που θέλουν να δουν την Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά».
Τέλος, αναφερόμενος στο καλό οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τόνισε ότι η οικονομία δεν αποτελεί πλέον το θέμα συζήτησης στα καφενεία και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, η κυβέρνηση παίρνει τα σωστά μέτρα και ως προς την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και για τη μείωση των φόρων και το ασφαλιστικό.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS