Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ - Κουτσούμπας: Δίνουμε μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ - Κουτσούμπας: Δίνουμε μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης
"Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων", τόνσιε ο Δ. Κουτσούμπας
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων, οι οποίοι υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τους εργαζόμενους της επιχείρησης.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, νωρίτερα δήλωσε  πως «εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.
Δίνουμε σήμερα μια μαζική μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της ΛΑΡΚΟ.
Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας».
Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι «η ΛΑΡΚΟ, αυτή η ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να είναι κοινωνική περιουσία, να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, ενταγμένη σε ένα κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, με την εργατική τάξη, το λαό, στην εξουσία και στον πραγματικό έλεγχο και αυτής της επιχείρησης.
Διότι μόνο έτσι μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες που έχει η πατρίδα μας, να υπάρξει πραγματική ευημερία για τον ελληνικό λαό».
Σημειώνεται ότι λόγω του συλλαλητηρίου έχουν κλείσει δρόμοι και συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε: Λ. Βασ. Αμαλίας από την οδό Διάκου, Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς Οδού το ρεύμα προς Ομόνοια, Αθηνάς από το ύψος της Σοφοκλέους το ρεύμα προς Ομόνοια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης